søndag 28. februar 2010


Vel overstått bursdagsfest! Deilig mat, kaker og mye gaver til poden. Felix fikk smake kake for aller første gang. Syns i grunn ikke at han tok helt av. (me happy!)


Nå har vi heia og jubla for Petter!!! Han er helt rå! Kongen! og ikke minst trønder;)

Midt oppi all lykken vi har er det en stor sorg å tenke på de i Chile! Hva kan JEG gjøre for å hjelpe?


Pynting ved hjelp av Villeroy & BochJeg elsker serviset vi fikk i bryllupsgave! Det er så romantisk. Jeg var i butikken til Villeroy & Boch i Hegdehaugsveien i Oslo igår og byttet noe vi allerede hadde til to serveringsfat! Lykke!!! Det tar seg så mye bedre ut på bordet når alt er likt. Enda er det mer vi mangler, men det er vel derfor det kalles å samle på:)

I dag har jeg laget krone med navn og glitter på (hjelpes, jeg er ikke den mest kreative på jord akkurat), gele, sjokoladepudding og muffins. I morgen skal jeg diske opp med over 50 smørbrød. Svigermor baker kake så slipper jeg å tenke på det..
Felix har vært hos svigermor i hele helga. Mannen min og jeg har hatt en skikkelig kjærestehelg. Såååå utrolig deilig i blant selv om jeg det skal bli veldig godt å se poden i morgen.

Nå skal jeg sove og samle krefter til at det skal komme 16 stykker for å feire Felix.

Sov godt dere også.fredag 26. februar 2010

GRATULERER MED DAGEN, FELIX!

I dag er min lille pode ett år! Dagen startet med en liten morgengave, frokost og nå sover han formiddagsduppen sin. Han skal være hos farmor i natt. Mannen min og jeg skal feire sønnen vår med en deilig middag ute og med mye god vin:) Vi er virkelig heldige som har så snille besteforeldre som mer enn gjerne vil ha Felix! Jeg har akkurat mottatt en award av Fru Perez Personlig. En fantastisk blogg om livet! Oppmuntrende og positiv lesning. Sitter igjen med et smil om munnen etter å ha lest innleggene hennes:) Tuuuuuusen takk for awarden, Anne. Etter et glass rødvin skal jeg sette meg ned og finne ut 7 fakta om meg selv;)

D
a skal jeg hive på meg klærne. Komme meg på Panduro Hobby og finne pynt til bordet, noe å lage en krone med og kjøpe mange ballonger!

H
a en herlig fredag! Endelig så e det freddan;)

torsdag 25. februar 2010

For ett år siden.....

For ett år siden var jeg 12 dager på overtid og riiiiiiiiimelig sprekkferdig. Jeg tror alle kalte meg The fat whale bak ryggen min. Det er virkelig godt at kroppen blir normal igjen:)

Merkelig å tenke på alt som har skjedd det siste året:

Felix ble født 26. februar,
vi GIFTET OSS 13. juni,
vi hadde en måned sommerferie i Thailand,
vært i tre begravelser,
solgt leiligheten
og KJØPT HUS.
Mulig dette året topper på begivenheter i mange år fremover!!!

Det er mye å fordøye. Får nesten ikke tid og det er utrolig synd. Vi lever kun en gang og det bør nytes til det fulle og hele!

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en deilig kopp kaffe?

Ha en fin dag!


onsdag 24. februar 2010

Tapet på hjernen og snart bursdagsfest!

I dag har jeg fått kjøpt gave til pjokken, gave til en annen pjokk, plukket ut parkdresser som min snille svigermor skal kjøpe, byttet et ødelagt Ikea-bord til et nytt. (utrolig irriterende å komme hjem fra Ikea for så å oppdage at varen ikke er intakt,arg), vasket MYE klær og laget en deilig grønnsakssuppe til familien. Det tar på å være hjemmeværende husmor:)

Funderer veldig på hvordan vi skal planlegge kjøkkenet. Det er ca 6 meter langt og 3,5 meter bredt.. Tror faktisk ikke at det blir plass til en øy. Vi skal bestille time hos en kjøkkenleverandør i neste uke..

Jeg funderer veldig på om jeg skal ha en vegg med en stofftapet på stua. Jeg ble litt inspirert av BONYTT. Noen tips om fine tekstiltapeter?

Ha en fin kveld!


mandag 22. februar 2010

Jeg hadde trengt en iglo!
God dag for de som har vært oppe i mange timer. Her bare laver snøen ned. Når skal det ta slutt?? Jeg trenger sol og varme nå! Kroppen min er ikke bygd for kulde.. En venninne av meg sa engang at hun ønsket seg en selvbærende iglo. Det hadde ikke vært så dumt for tiden...

Jeg var i huset igår! Juuuuhhhuuu... Første gang etter visning. Mye krimskrams som må rives! Ellers så ble jeg overrasket over at kjøkkenet var 20 kvadrat +. Da blir det et stort kjøkken på meg! Alle mål er tatt så nå er det bare å tegne seg frem.
Vi er så spente på om leiligheten blir solgt i denne uken. Jeg er litt skeptisk faktisk, med tanke på ol og vinterferien...

Snart kommer Connie. Jeg skal se om jeg finner en fin badekåpe til min lille engel. Syns den under til Gant er fin:) Om fire dager har jeg en ett-åring i hus!

Ha en snøfull dag alle sammen!
torsdag 18. februar 2010

Visning er over..

Da er 1. visning over! Puh.. Det var 21 stykker innom:) Syns ikke at det er så ille kl.fem midt i uka, pluss at det snødde noe innmari!
Vi får satse på at søndagens visning blir enda bedre. Trenger strengt tatt kun to budgivere..
Nå har vi flyttet inn hos svigers for helgen. Gjør det litt enklere med tanke på neste visning.
Avtalen om å se huset vårt på onsdagen ble avlyst og endret til søndagen i stedet. Greit å se huset i dagslys også! Så en reportasje i Vi i Villa om å pusse opp trappen. Ble overrasket over hvor pen en gammel trapp kan bli. I første omgang blir nok dette løsningen for oss så får vi bytte hele trappa senere.

Vi i Villa


Da er det bare å fortsette og se på OL mens jeg leser de mange inspirerende bloggene som fins.


Ha en herlig aften:)onsdag 17. februar 2010

BLOMSTER TIL VISNING I MORGEN??? og litt OL

Da er alt i boks til visning i morgen kl fem! FOR et stress, men det er ekstremt gøy å oppleve hvor rent og pent det blir. Jeg må vel fortelle om meg selv at jeg har mildt sagt støv på hjernen og føler ikke at det kan bli FOR rent. I morgen skal jeg ut og kjøpe blomster. Er det noen som kan anbefale noen fine blomster som gjør seg? Jeg liker tulipaner. Kanskje jeg skal kjøpe pioner? Syns de er så vakre!

Jeg blogger mens jeg ser på OL. Fyyyyyyy søren, så spennende det er! Igår følte jeg meg litt snytt for mannen skulle absolutt se på OLsendingen UNDER Frustrerte Fruer. Oppå det hele så hadde jeg satt Landest flotteste hjem (tips fra Anine )på opptak, den dumme getboksen klarer ikke å ta to opptak samtidig som vi ser på en tredje kanal. Der måtte jeg slå av Landest flotteste hjem på opptak og la mannen se OL.
Og for en skandale!

Jaaaaaaaaaaaaaa, der ble det gull på Marit Bjørgen og Norge!!!!!!!!!!! Da ble alt som skjedde i går glemt, haha! Mulig jeg er verdens dårligste taper...
Nå skal jeg se Petter og resten de norske gutta ta flere medaljer!

God kveld!


tirsdag 16. februar 2010

Frisk som en fisk!

God ettermiddag!

Etter et par dager med omgangssyken på hele familien ser det ut til at det er over! Hjelpes, så ubehagelig! Nå skal klorin, salmiakk og jifen frem. Må skrubbe bort alle disse ekle basseluskene.. Om to dager skal vi ha visning her så det var viktig at vi ble friske:)

I morgen skal vi opp i huset og ta mål! Endelig! Litt treg han selgeren syns jeg. Veldig vanskelig å få mål av kjøkkenet. Kanskje han tar det som en fornærmelse at vi skal rive ned kjøkkenet hans som han var så fornøyd med.. Hvem vet?

Jeg har så lyst på en ovn som har tre sider. Har funnet en knallfin hos Peisselskapet
Den vil i hovedsak prege kjøkkenet, men litt på stuen også. Etter at målene er i boks vet jeg om det blir plass..


Bildet er fra Peisselskapet sine sider

Jeg får ta meg selv i nakken og få litt orden her. Blir kaos når alle er syke samtidig!

Ha en fantastisk dag!!!

mandag 15. februar 2010

Blandebatteri:)

Har funnet hvilket blandebatteri jeg skal ha på kjøkkenet. Likte det veldig godt!!!søndag 14. februar 2010

Gratulerer med morsdagen alle mødre der ute

Jeg håper alle sammen har en herlig søndag. -med barn, uten barn, kjæreste eller ikke. Det er en herlig fridag. Nyt den med venner og familie!Knotter til kjøkken?

Formen i dag har vært så som så.. Har vært ganske trang i hjelmen i hele dag. Det hjelper ikke akkurat på formen og våkne opp til en syk gutt som har kasta opp i hele senga heller.. men nok om det!
Mannen kom forresten hjem med blomster og tre sett undertøy til meg. En liten forsmak på Valentines Day. Ikke dårlig.

Leiligheten vår ligger på finn nå og vi skal ha visning på torsdag og søndag i neste uke. Håper den blir solgt raskt!!!
Kjøkken, kjøkken, kjøkken....
Jeg ønsker meg Huseby sitt kjøkken, Timian. På onsdagen skal vi i huset og ta mål og bilder. Da finner jeg ut om det er plass til en øy. Håpehåpe!

Bilde / Huseby Kjøkkensenter
Hodet mitt er trøtt så jeg må legge meg. Skal sove inne hos poden. Passe på sjuklingen min:)

Tar gjerne i mot tips om hvor jeg kan kjøpe fine handtak/knotter til kjøkken?
torsdag 11. februar 2010

Shhh... Baby sleeps

Dette søte skiltet kjøpte jeg i Bergen på Riviera Maison! FOR en fantastisk butikk. Jeg kunne gjerne ha flyttet inn i butikken. Helt perfekt!

Det er helt himmelsk at det er fredag i morgen. Da skal jeg på åpning av et nytt fotostudio. Tre fotografer har slått seg sammen. Åsa Maria, en av fotografene, har tatt bilder av hele familien. Det er godt å vifte litt på stjerten når man er i persmisjon. Trenger det!

Min lille Felix
Fotograf Åsa Mariaonsdag 10. februar 2010

HUSEIER PÅ PAPIRET!!!!!

I dag har vi skrevet under papirene og vi er lykkelige eiere av et hus i Lørenskog:) Overtagelse skjer 1.mai. Jeg leser og leser og leeeser blogger som omhandler interiør og syns det er ekstremt spennende! Selv om det er så mye forskjellig der ute at jeg tror aldri jeg skal klare og bestemme meg for hvilken stil jeg skal ha.

Vi skal rive ned hele kjøkkenet og skifte tak og gulv. Forhåpentligvis går det et par vegger også.
Etter at vi har fått de eksakte målene på kjøkkenet kan jeg få noen til å begynne så smått og tegne kjøkkenet. Jeg vet at jeg vil at et hvitt kjøkken, men om det blir profilerte fronter eller ikke det er vanskelig. Jeg syns profilerte er veldig koselig. Og jeg ønsker meg et koselig kjøkken som kan være et senter. Vi har sett på hvitevarer og funnet ut at de skal helt klart kjøpes fra Danmark. Sparer sykt mye på det.
Syns dette er sinnsykt kul ovn!
Spennende å se om vi kan ha den en plass. Mannen min er litt skeptisk med tanke på den motoren, om den holder i 10 år. Skjønner jo hva han mener.... men kul det er den!

Jeg har plukket ut et par kjøkken som jeg liker. Det ene er fra Huseby, Timian. det andre er fra Designa,
Provence og så liker jeg flere kjøkken fra Tibrokök...
Ikke enkelt! Vi lander vel en dag...

I morgen kommer takstmann og på fredagen ligger leiligheten vår på finn! Da skal jeg ta med meg Felix på svømming mens mannen viser takstmannen rundt:)

Ønsker alle en fin kveld.
tirsdag 9. februar 2010

Showtime!

Etter et koselig bankbesøk og en bomtur på Ikea har jeg holdt på i hele dag og gjort klart leiligheten, som skal fotograferes i morgen. Vi håper på at leiligheten blir lagt ut på finn på fredagen. Utrolig spennende å se responsen! Selv om vi hadde helt glemt at OL starter på fredagen... Kanskje vi burde vente?? Jeg har handlet inn nye sengetepper, pynteputer, lys og fått inn friske blomster. Eneste som gjenstår av pynt er frukt og grønnsaker. Tenk om det hadde vært så ryddig til enhver tid! Syns det kan bli en heftig budrunde. Kanskje jeg hadde fått drømmekjøkkenet jeg ønsker meg:) Mannen min nevner hver dag at jeg må huske at penger ikke vokser på trær. Det må da være lov å drømme seg bort? Vi får satse på at det går min vei;)
I morgen må jeg ringe barnehagen som vår sønn forhåpentligvis skal begynne i. Pga at vi har kjøpt hus i en annen kommune må jeg søke på nytt. ARG! Det er så mye stress! Jeg skal begynne i jobb samme dag som vi overtar huset. Mye som skal klaffe. Problem? Neinei, utfordring, sier jeg bare!

Mannen har lagt seg så jeg bør vel gjøre det samme..

God natt!


søndag 7. februar 2010

Ferskis

Da sitter jeg her og har egentlig ingen planer om å blogge, men hva gjør man ikke når mannen er dypt konsentrert i et x-boxspill og poden sover. Tankene svirrer mye på det fine huset vi har kjøpt. Må korrigere meg selv, fint er det ikke akkurat per dags dato. Det er utrolig mange nice blogger som omhandler interiør. Får mange gode tips som jeg trenger fremover:)
Jeg burde vel strengt tatt brukt energien på å planlegge bryllupsfesten vår som vi skal ha i april. Enda ikke sendt ut invitasjoner! Er såååå treg! og jeg kan ikke skylde på et stressende liv med å levere unger i bhg, løpe etter bussen, vente på nsb-tog som aldri kommer, hektisk jobb og husarbeid som alltid henger etter. Jeg er i mammapermisjon og burde hatt all verdens tid, i følge min mann! Det skal bli en fryd å ha mannen hjemme en måned og høre om han mener det samme da.. Jeg skal med fryd si: I told u so!
Nå skal alle kjøkkenmagasinene frem og jeg skal se om det er noen fine kjøkken som vil passe i vårt nye hjem.
God natt!