fredag 26. februar 2010

GRATULERER MED DAGEN, FELIX!

I dag er min lille pode ett år! Dagen startet med en liten morgengave, frokost og nå sover han formiddagsduppen sin. Han skal være hos farmor i natt. Mannen min og jeg skal feire sønnen vår med en deilig middag ute og med mye god vin:) Vi er virkelig heldige som har så snille besteforeldre som mer enn gjerne vil ha Felix! Jeg har akkurat mottatt en award av Fru Perez Personlig. En fantastisk blogg om livet! Oppmuntrende og positiv lesning. Sitter igjen med et smil om munnen etter å ha lest innleggene hennes:) Tuuuuuusen takk for awarden, Anne. Etter et glass rødvin skal jeg sette meg ned og finne ut 7 fakta om meg selv;)

D
a skal jeg hive på meg klærne. Komme meg på Panduro Hobby og finne pynt til bordet, noe å lage en krone med og kjøpe mange ballonger!

H
a en herlig fredag! Endelig så e det freddan;)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til vakre Felix! :)
  Og tuuuusen tusen takk for koselige ord!

  XOXO

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til lillegutt på etterskudd!:) Håper dere koste dere igår masse igår:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til gutten din :-)

  Koselig blogg, jeg legger meg til som følger!!

  Klem fra Marlen

  SvarSlett