søndag 28. februar 2010

Pynting ved hjelp av Villeroy & BochJeg elsker serviset vi fikk i bryllupsgave! Det er så romantisk. Jeg var i butikken til Villeroy & Boch i Hegdehaugsveien i Oslo igår og byttet noe vi allerede hadde til to serveringsfat! Lykke!!! Det tar seg så mye bedre ut på bordet når alt er likt. Enda er det mer vi mangler, men det er vel derfor det kalles å samle på:)

I dag har jeg laget krone med navn og glitter på (hjelpes, jeg er ikke den mest kreative på jord akkurat), gele, sjokoladepudding og muffins. I morgen skal jeg diske opp med over 50 smørbrød. Svigermor baker kake så slipper jeg å tenke på det..
Felix har vært hos svigermor i hele helga. Mannen min og jeg har hatt en skikkelig kjærestehelg. Såååå utrolig deilig i blant selv om jeg det skal bli veldig godt å se poden i morgen.

Nå skal jeg sove og samle krefter til at det skal komme 16 stykker for å feire Felix.

Sov godt dere også.2 kommentarer:

 1. Nydelig servise :-)

  Så deilig med en kjærstehelg, og ikke minst viktig!
  Gleder meg ti jeg og kjærsten får en helg sammen, det blir nok ikke før til sommern. Frem til da får vi nøye oss med rolige alenekvelder :o)

  Håper bursdagen blir super!

  SvarSlett
 2. Kjempe søtt servise!:) Gleder meg til vi også skal begynne å samle på et mønster..Er jo veldig greit å ønske deg slikt til bryllup!

  Så deilig at du og manne får litt kjæreste tid sammen!:) Det er viktig!

  Lykke til med bursdags-feiringen i morra!

  Klem fra Camilla

  SvarSlett