torsdag 25. februar 2010

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en deilig kopp kaffe?

Ha en fin dag!


2 kommentarer:

 1. Kan du lage slik kaffe hjemme eller har du vært på cafe? :)
  Jeg har så lyst på en ordentlig kaffe-maskin.. som kan "steame" melken, så jeg får en ordentlig god latte:) hadfde virkelig vært noe å ha bygget inn i kjøkkenet..

  SvarSlett
 2. Marthe2/25/2010

  Denne kaffen er hjemmesnekra. Jeg har brukt italienskbrent kaffe og laget espresso i en bialettikanne. Jeg steamer melken med en snerten liten batteridrevet visp som jeg har kjøpt på Ikea som jeg bruker etter at melken er varmet opp. Også drysser jeg litt cappuccino-strø over;) God, hjemmelaget latte.

  Jeg har kjempelyst å få inn en ordentlig kaffe-maskin jeg også. Hele dagen er redda med en god kopp kaffe! :)

  SvarSlett