mandag 22. februar 2010

Jeg hadde trengt en iglo!
God dag for de som har vært oppe i mange timer. Her bare laver snøen ned. Når skal det ta slutt?? Jeg trenger sol og varme nå! Kroppen min er ikke bygd for kulde.. En venninne av meg sa engang at hun ønsket seg en selvbærende iglo. Det hadde ikke vært så dumt for tiden...

Jeg var i huset igår! Juuuuhhhuuu... Første gang etter visning. Mye krimskrams som må rives! Ellers så ble jeg overrasket over at kjøkkenet var 20 kvadrat +. Da blir det et stort kjøkken på meg! Alle mål er tatt så nå er det bare å tegne seg frem.
Vi er så spente på om leiligheten blir solgt i denne uken. Jeg er litt skeptisk faktisk, med tanke på ol og vinterferien...

Snart kommer Connie. Jeg skal se om jeg finner en fin badekåpe til min lille engel. Syns den under til Gant er fin:) Om fire dager har jeg en ett-åring i hus!

Ha en snøfull dag alle sammen!
1 kommentar:

  1. Begynner å tro værGudene har bestemt seg for å hoppe over våren,.. for når 1. juni kommer, da SKAL det være sommer:)

    Kjempe fin morgenkåpe til han lille:) Må være stas med 1 års bursdagsdag!

    Håper resten av uken blir knall:)

    Klem

    SvarSlett