onsdag 17. februar 2010

BLOMSTER TIL VISNING I MORGEN??? og litt OL

Da er alt i boks til visning i morgen kl fem! FOR et stress, men det er ekstremt gøy å oppleve hvor rent og pent det blir. Jeg må vel fortelle om meg selv at jeg har mildt sagt støv på hjernen og føler ikke at det kan bli FOR rent. I morgen skal jeg ut og kjøpe blomster. Er det noen som kan anbefale noen fine blomster som gjør seg? Jeg liker tulipaner. Kanskje jeg skal kjøpe pioner? Syns de er så vakre!

Jeg blogger mens jeg ser på OL. Fyyyyyyy søren, så spennende det er! Igår følte jeg meg litt snytt for mannen skulle absolutt se på OLsendingen UNDER Frustrerte Fruer. Oppå det hele så hadde jeg satt Landest flotteste hjem (tips fra Anine )på opptak, den dumme getboksen klarer ikke å ta to opptak samtidig som vi ser på en tredje kanal. Der måtte jeg slå av Landest flotteste hjem på opptak og la mannen se OL.
Og for en skandale!

Jaaaaaaaaaaaaaa, der ble det gull på Marit Bjørgen og Norge!!!!!!!!!!! Da ble alt som skjedde i går glemt, haha! Mulig jeg er verdens dårligste taper...
Nå skal jeg se Petter og resten de norske gutta ta flere medaljer!

God kveld!


2 kommentarer:

 1. Hei vennen! :)

  Kjøp noen som er litt utsprunget. Så ser det ikke så "stylet ut".
  Det måtte en dame til for å få gull tilbake til landet. :) Gøy da.

  Masse lykke til i morgen.
  Klem Anine

  SvarSlett
 2. Lykke til med visningen:) Jeg er enig med Anine her, kjøp noen som er godt sprunget ut.

  Jeg personlig liker liljer veldig godt!De er litt store og gjør mye av seg. Hvis de ikke er helt sprunget ut kan du bare sette de varmt over natten,(vaskerom - bad etc..) så ser de fantastiske ut dagen etter:)

  ha en fortsatt fiin torsdag!

  Klem Camilla

  SvarSlett