tirsdag 9. februar 2010

Showtime!

Etter et koselig bankbesøk og en bomtur på Ikea har jeg holdt på i hele dag og gjort klart leiligheten, som skal fotograferes i morgen. Vi håper på at leiligheten blir lagt ut på finn på fredagen. Utrolig spennende å se responsen! Selv om vi hadde helt glemt at OL starter på fredagen... Kanskje vi burde vente?? Jeg har handlet inn nye sengetepper, pynteputer, lys og fått inn friske blomster. Eneste som gjenstår av pynt er frukt og grønnsaker. Tenk om det hadde vært så ryddig til enhver tid! Syns det kan bli en heftig budrunde. Kanskje jeg hadde fått drømmekjøkkenet jeg ønsker meg:) Mannen min nevner hver dag at jeg må huske at penger ikke vokser på trær. Det må da være lov å drømme seg bort? Vi får satse på at det går min vei;)
I morgen må jeg ringe barnehagen som vår sønn forhåpentligvis skal begynne i. Pga at vi har kjøpt hus i en annen kommune må jeg søke på nytt. ARG! Det er så mye stress! Jeg skal begynne i jobb samme dag som vi overtar huset. Mye som skal klaffe. Problem? Neinei, utfordring, sier jeg bare!

Mannen har lagt seg så jeg bør vel gjøre det samme..

God natt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar