tirsdag 29. oktober 2013

Å stryke er oppskrytt

Det er nok mange som grøsser nå. Utstrøket sengetøy, uoppredd seng. Livløst i grunn, men jeg liker det sånn. Jeg leste en plass at det var mer helsevennlig å ikke re opp sengen. Jeg tok det til meg med engang. Kjempetips! Det er pent med oppredde senger altså, men det er det sjelden her hjemme. Det er ikke det jeg prioriterer tidlig på morningen. Ikke liker jeg å stryke heller Derfor blir det sånn...Sengetøy/By Nord, Hviit // Lampe og nattbord/IKEA // smykke/An-Magritt Shop

 Soverommet har på en måte blitt litt glemt. Jeg ser at det mangler sjel! Jeg får ta meg selv i nakken og gjøre noe med det.


MARTHE

7 kommentarer:

 1. Jeg er HELT enig med deg. Jeg gir en lang beng i å stryke sengetøyet og nyter at det er det de gangene jeg ligger på hotell istedet ;) Jeg rister litt på dynene om morgenen, men at det ser perfekt ut på soverommet - der jeg kun er om natta når jeg sover, er helt uinteressant.

  GOD dag til deg! :)

  SvarSlett
 2. Synes du har et veldig fint soverom, og sengetøyet var lekkert!!

  Helt enig med deg ang. stryking av sengetøy- aldri gjort og kommer aldri til å gjøre heller ;p
  Og rer sjeldent opp sengen, jeg leste også at det var mer helsevennlig å ikke re opp senga!
  Så da blir det sånn da ;p

  Ønsker deg en fin onsdag :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg har jo ikke tid til å stå å stryke! Dessuten trives midden best i sengene som blir redd opp med det samme, riktig. Æsj, jeg rer den heller ikke opp. Isåfall litt utpå dagen. Og bare hvis vi har gjester som vil se soverommet :P
  Liker soverommet deres og sengetøyet! Herlig krøllete, nice :D
  klemm til fine deg!

  SvarSlett
 4. Her er det også sånn :) Jeg slenger dyna ofte ut vinduet for å luftes. Det er deilig med frisk luft og lukt i den synes jeg :) ellers så og si aldrig oppredd.

  SvarSlett
 5. dritkul lampe da- ikea?? Og sengetøyet også <3

  SvarSlett
 6. Sånn er det her og:))
  Ingen sengetøy blir strøket nei... for være grenser, hihi:))
  Lekkert sengetøy!! ♥

  SvarSlett
 7. Hei;)
  Så godt innlegg;) Nystrøket sengetøy ser lekkert ut, men her glimrer det med sitt fravær, og som du skriver så er det bra å ikke re opp sengen. Liker det sånn jeg å.

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett