onsdag 6. november 2013

Julegaver i boks?

Har dere begynt å tenke på julegavene? Jaja, jeg vet at noen allerede er ferdig... Det er helt vilt! Jeg sier hvert år at jeg skal begynne tidlig slik at jeg slipper unna alt stresset i midten av desember. I ÅR SKAL JEG STARTE TIDLIGERE! Innpakningen gleder jeg meg til. I år skal jeg friske opp med litt mer farger enn jeg gjorde i fjor.  Flere enn meg som gleder seg til jul?

MARTHE

4 kommentarer:

 1. Jobber med saken jeg også! Ferdig før desember er planen ;)
  Superfine julegaver- gleder meg til å se hvordan du skal pakke inn i år :)

  Klem!
  -Amalie

  SvarSlett
 2. Yes. Jeg er faktisk i gang og har fikset noen julegaver allerede. Har vært flink siste årene og begynt i oktober allerede med noen gaver. Har faktisk også pakkekalenderen til poden i boks også :-) Satser på og være ferdig med de fleste gavene innen begynnelsen av desember i allefall.

  SvarSlett
 3. Jepp! Jeg gleder meg :D I år vil vi ha 1-åring og ikke baby, samt helt nytt kjøkken. ;)

  Noen få gaver er kjøpt, men det meste er på lister, så det er faktisk bare å gjøre innkjøpene.

  Kos deg med dine forberedelser! :)

  SvarSlett
 4. Jaaa, gleder meg veldig:)
  Elsker alt som har med julen og gjløre ♥

  SvarSlett