torsdag 24. oktober 2013

Apekatter i himmelsengen

Forrige helg var jeg på Interiør- og boligmessen i Bergen. Vi var en herlig gjeng som tok toget fra Oslo til Bergen. FANTASTISK TUR! I stedet for å vise dere mange interiørbilder fra messen (den jobben er det mange andre fine bloggvenninner som har tatt seg av) vil jeg heller vise noen svært private bilder. Det som er gøy med disse turene som jeg er med på er alle de flotte menneskene jeg møter. Bildene er fra lørdagen. Say no more! Jeg gleder meg allerede til neste tur. 


MARTHE

8 kommentarer:

 1. Ha ha, kule bilder!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Kreative damer er det ingen tvil om!
  Kjekt å få hilse på deg i Bergen!
  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Utrolig flott bilde det første:)
  Og det siste bilde var bare helt rått:) Tøft:)
  Slike turer må være de beste!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Superkult! Så noen på instagram, og jeg smiler enda. Sånt blir man i godt humør av! også synes jeg det var litt deilig med et avbrekk fra alle messe-innleggene ;)

  SvarSlett
 5. Hahaha! Fantastiske bilder! :) Neste år skal jeg være med også. Jeg var jo i himmelrik etter EN kveld med bloggerne i Oslo, hvordan jeg hadde vært etter en HELG sammen tør jeg nesten ikke tenke på ;)

  Klæm!

  SvarSlett
 6. Herlig altså!!
  Lo godt da jeg så de på Instagram:))
  Tipper det var liv på rommet deres ja, hoho!!

  Ha en fin fin helg ♥

  SvarSlett
 7. Hihihi... Digger disse bildene!
  Crazy people!!
  Jeg fikk ikke med meg messen i år, men neste år skal jeg!!
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 8. Ha ha ha :) Ser ut som dere hadde det gøy :) Klem Anette

  SvarSlett