mandag 7. september 2015

SE FØR OG ETTER-BILDER, OG EN NYDELIG BLÅFARGE FRA JOTUN!

Det er ikke så ofte jeg ser på bildene fra renoveringen av huset. Det er lett å glemme hvor grusomt det faktisk var før man begynte, og hvor mange timer det tok! Shit, for en heavy jobb. Det er virkelig en lykke å sitte i stua og se det ferdige resultatet nå. Før og etter-bilder er så viktig å ta! Husk det når dere pusser opp. Jeg burde ha vært mye flinkere!

De to bildene rett under er tatt i samme vinkel. Ser dere forskjellen? Vi måtte bygge opp alt innvendig på nytt. Vegger, tak og gulv ble revet. Vi fikk oss en rimelig stor overraskelse da vi rev taket. Bildet lenger ned sier vel sitt.I nesten fem år har dette hjørnet stått urørt. Vi har ikke hatt noe der – det har vært et tomt, unyttig rom, men for et par uker siden bestemte jeg meg for å kjøpe en sjeselong for å få den lille kosekroken som jeg alltid har ønsket meg. Aaah, den er så fin! Blåfargen er fra Jotun og heter Støvblå. Den har fargekode: S2010-R80B. Den var kun i trappeløpet, men nå er hele rommet blått. Fargen endrer seg hele dagen etter lyset. Det er fantastisk å se. 

Denne lille endringen – en hvit sjeselong og et nydelig bord i eik var det som som manglet. Nå kan jeg ligge her med en god bok og se på flammene i ovnen rett foran meg. Det er fint mulig å se på kokken som lager mat på kjøkkenet også. En perfekt plass i huset!Sjeselong - IKEA / bord i eik - HAY/ teppe - Funkle / Gul pute - IKEA

Marthe

2 kommentarer:

 1. For en nydelig blåfarge♡
  Lekkert er det hos dere, og jammen er dere flinke:)

  SvarSlett
 2. WOW vad mysigt det blev :) jag var i Ålesund i förra veckan ...härligt i Norge !

  Idag visar jag mysiga öppna spisar på bloggen :)

  Ha en fin hösthelg!

  LOVE Maria

  SvarSlett