tirsdag 1. september 2015

GODE HØSTKLÆR TIL BARN

//sponset innlegg

For to uker siden sendte jeg min lille seksåring til sin aller første skoledag! Det var en varm og solrik dag, man kunne ta og føle på spenningen. I shorts og t-skjorte fant han plassen sin og det var umulig å holde tårene tilbake. Mammahjertet kunne ikke ha vært stoltere!


Men så kommer høsten og ruskværet, og det er viktig at disse små barna våre går i gode og slitesterke klær. Polarn O. Pyret har klær for all slags vær. Jeg sverger til klærne fra POP, og jeg vet jeg ikke er den eneste. De holder seg ekstremt godt, og med en lillebror er det fint at klærne holder seg såpass godt at han kan arve de.Både Felix og Mats har begge fått seg gule skalljakker – for den som kjenner meg vet at jeg elsker gult! Skalljakkene har knapper på innsiden hvor fleecejakken kan festes. Jeg syns det er helt genialt. Lag på lag på lag!Høsten i Norge betyr regnvær, noe vi på østlandet virkelig kan skrive under på. Gode regnklær til barna sier seg selv. De ligger, bokstavelig talt, og svømmer i sølepyttene. Jeg har forelska meg i den grønne regnjakka de har, og jeg er helt sikker på at jeg må kjøpe denne også, nå som regnet har virkelig har meldt sin ankomst – mildt sagt!Hva slags klær fra Polarn O. Pyret er din favoritt?

-m

1 kommentar:

  1. Så fin han er:))
    Og gøy å være skolegutt!

    Jeg har jo ikke småbarn lenger, men POP fantes da mine var små og, og vi brukte masse av det :) Elsker de skikkelige gode fargene, som rødt, blått, gult og grønt - og de ER kjempebra, her gikk de i arv til både en og to :)

    Ha en fin fin dag!

    SvarSlett