onsdag 30. september 2015

EN TIDLIGERE BLOGGEPLANTE

Du visste vel at det finnes egne bloggeplanter? Jo, det er helt sant! Akkurat nå er det en grønn, nydelig plante som heter Pilea eller Elefantøre om du vil, som er i vinden. Jeg fikk en i gave for et par uker siden (tusen takk, Nina), og den ER utrolig fin – grønn og morsom! Hvis du ikke er helt sikker på hvordan den ser ut kan du ta en titt HER. Jeg hadde lett etter den i evigheter uten å få tak i den, men......jeg klamrer meg fast til en tidligere bloggeplante. Jeg har ikke helt gitt slipp på Corokia-planten – en bloggeplante som var i alles blogge-hjem for to-tre år siden. Husker du det? Det jeg likte aller best med denne planten (forsåvidt ennå) er at den er like fin når den dør. Alle planter dør i hjemmet mitt! Jeg kan tenke meg at dere med grønne fingre river dere så hardt i håret at det ramler av nå, og det er helt greit, men for oss med svarte fingre er det virkelig en sann glede. Den gjør seg fint på bilder, dø som levende - nesten. På dansk kaller de den for Spøkelsestre, så jeg er ikke helt på jordet. Jeg kjøpte denne på Plantasjen for en liten stund tilbake. Løp og kjøp, de blir fort borte! Liker du spøkelsestreet mitt?Marthe

3 kommentarer:

 1. Hehe, rart med det, men det finnes virkelig bloggplanter :)
  Jeg har nettopp funnet meg årets, etter leting lenge :)
  Og jeg stod også med en Corokia i hånden, men satte den fra meg igjen, er så usikker på om jeg er lei den eller ikke, hahaha :))
  Men den er som du sier veldig fin for oss med sorte fingre, og det har jeg, virkelig...
  Det er løst med kaktuser og store palmer :)) De overlever:)

  Ha en fin fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Ooops. kjenner meg igjen, gitt. Stod her om dagen og så på spøkelsestreet på Plantasjen, men fant ut at den er jeg lei. Var jo litt greit, da, før bloggingen startet, at jeg ikke gikk så fort lei. Men plantene lever ikke så lenge her i huset, så får jo byttet innimellom uansett ;)

  SvarSlett
 3. Hehehe... har hatt denne to ganger, og nå fikk jeg jammen meg lyst til å kjøpe en igjen.
  Sjarmerende og takknemlig plante:)

  Klem

  SvarSlett