tirsdag 14. juli 2015

BLÅ DØR!

Har dere sett en så nydelig blåfarge? Anette Willemine har en av de vakreste dørene jeg vet om. Love at first sight! Det er ikke uten grunn at jeg vurderer å male ytterdøra vår i samme farge. De fleste som kjenner meg vet at jeg er glad i blått og i gult – veldig glad i gult ja, men å male ytterdøra gul gjør jeg ikke. Da er det mulig naboene får litt sjokk. Tross alt de som vil se døra;) Det er vel aldri dumt å ta hensyn til naboene...Fargen er fra Jotun og heter Tunhovd 5047. Spørsmålet er om jeg våger. Døra ser virkelig ikke bra ut sånn som den er nå. De som bodde der før oss hadde hund og hunden har fått lov til å skrape på døra, hehe... Døra er supergammel! Don't blame the dog;) Vi må nok bytte den ut etterhvert, men det blir når vi tar vinduene. Det kan jo ta sin tid! Skal jeg bare gjøre det? Male døra blå?Foto: Anette Willemine


-m

5 kommentarer:

 1. Gjør det! Gjør det! Gjør det! :))
  Den døra er rålekker, som resten av huset til fineste AW ♡

  SvarSlett
 2. Vi har nesten lik farge på vår dør. Fint og klassisk ;) Bare å sette igang *blunke* ;)

  SvarSlett
 3. Du, den fargen var knallflott - jeg hadde ikke nølt med å male hadde jeg vært deg! Og hvertfall ikke når døren deres er så slitt som du sier.

  Og så er det jo bare maling da. Det lar seg lett male over om det ikke skulle falle i smak likevel ;)

  Håper du maler, og viser oss før- og etter-bilder ;)

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 4. Ja!! Gjør det :) Trur ikke du vil angre.

  SvarSlett
 5. helt enig - nydelig farge
  syns den gjør seg aller best på litt grove, slitte flater, da.
  men man begynner jo ikke akkurat å tulle med en ny og fin ytterdør ;)

  sommerhilsen fra Åpent^hus

  SvarSlett