tirsdag 16. juni 2015

TIPS TIL LEKEROMMET: VERDENSKART

Lekerommet til gutta mine er fargerikt – veldig fargerikt for meg å være! På veggen har jeg fått opp verdenskartet, et barnlig verdenskart! Vi har en særdeles kunnskapssøkende 6-åring i hus, og han spør og graver om hver minste ting. Som jo er veldig bra, men det er ikke alltid så lett å kunne svare på alt.Verdenskartet på veggen viser alle land, hvert land viser sine kjente landemerker og hvilket flagg de har. Det er ikke lærerikt kun for våre små. Det er godt å friske opp for vår del også! Ikke minst er det fint å diskutere sammen hvordan det er i verden!
Jeg kjøpte dette på Amazon.com, og dere kan finne mange ulike verdenskart der!

-m

4 kommentarer:

 1. Takk for tips! Fikk veldig lyst til å skaffe et tilsvarende kart for eldste jenten i hus her😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at jeg kan tipse! :)

   Slett
 2. Kjempefint og lurt! Har lyst på sånn selv jeg! :)

  Jeg måtte jo inn å se, etter at jeg så den fine snappen til Felix <3

  SvarSlett
 3. Så kult!!
  Ekstra fint med den gule bakgrunnen :)

  SvarSlett