søndag 14. juni 2015

OMMØBLERING OG GRØNNE PLANTER

Jeg ELSKER å ommøblere! Nok en gang har jeg ommøblert stua. Det er ikke det at jeg har så mange muligheter. Det er sofaen på den ene eller den andre siden av stua. Mannen bare rister på hodet – han kan ikke fatte at det er mulig (og at jeg gidder) å bytte om.

Fordelen: det er mye mer riktig i forhold til kjøkkenet. Ulempen: TV-en er ikke foran sofaen. En deilig armkrok til en romantisk film går ikke sånn som vi har det nå. De som har fulgt meg en stund vet at alle ledninger og bokser tilhørende TV-en er i et skap bak veggen der den henger. Derfor er det ikke like enkelt å bare flytte TV-en på den andre siden. Snakk om verdensproblemer! Flere enn meg som ommøblerer rett som det er?Grønne, 70-talls-planter er i vinden som aldri før – jeg har selvfølgelig blitt bitt av trenden!
Og lyset om dagen – I LOVE IT! Spisestuen gjør seg godt her, sant?-m

1 kommentar:

 1. Så lyst og fint :)
  Her skulle jeg gjerne ha ommøbelert hele tidne, elsker forandringer... men det funker ikke!
  Her MÅ alt stå som det står, er nesten så det er laget spes til denne lange tynne tarmen av en stue... !! :(

  Jeg og har blitt bitt av den grønne basillen, får ikke nok rett og slett :)
  Og jeg elsker kaktuser !! :)

  Ha en finfin mandag:)

  SvarSlett