onsdag 20. mai 2015

STROPP fra by lassen

I forrige uke var jeg på bloggtreff hos Verket Interiør. Det var by lassen som stod for regien og jeg var der med 8 fantastiske jenter. Det var så utrolig koselig! Deilig mat og skravling med andre interiørvenner. Vi stylet ulike tema og hovedfokus var by lassen sin nyhet: STROPP. Det er helt sprøtt, for jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage AKKURAT like selv, men nå slapp jeg det...

Jeg endte opp med å kjøpe ikke mindre enn 8 stykker. De skal jeg ha på skapdørene på det nye klesrommet mitt;) De er i fargen natur med kobber, og jeg elsker denne fargen. Jeg skal bruke de som håndtak, men stroppen er nydelig som magasinholder, til kjøkkenhåndklær, til å henge kleshengere på. Det er bare å bruke kreativiteten.

Liker dere de?


Stropp fra by lassen // Natur - kobber

-m

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar