lørdag 23. mai 2015

Y-STOL!

Denne vakre Y-stolen kom på døra for et par dager siden. Herlighet, den er så LEKKER! Stolen heter Wishbone Chair, eller CH24 om du vil – Hans J. Wegners mest berømte verk. Stolen er fantastisk å sitte i, rene linjer og enkelt design! Jeg valgte hvit med naturflett, og er strålende fornøyd med valget. Det er gøy å kjøpe seg noe som har stått på ønskelisten i evigheter. Jeg er faktiskt bittelitt småforelska;)

-m

4 kommentarer:

 1. Visste hva han gjorde han Wegner! Kjempefin stol som jeg tror er passe robust for en barnefamilie:)

  SvarSlett
 2. Ahhh, jeg elsker den stolen!
  Ønsker meg 4 slike jeg - bare å begynne å spare det, hehe:)

  Håper dere har hatt en fin pinse! :)

  SvarSlett
 3. Åh, gratulerer!!
  Kjenner den følelsen altså! :D

  God helg Marthe!

  SvarSlett
 4. gratulerer - nyt!
  det designet der går aldri av moten - og i den utførelsen blir du sikkert ikke lei av den heller. skulle ønske jeg kunne velge flere lamper og stoler. der er så mange fine! :)

  SvarSlett