onsdag 6. mai 2015

PLANLEGGER KONTOR

Da vi bestemte oss for å gjøre hele gangen i underetasjen om til walk-in tenkte jeg at det kunne være en idé å gjøre plass til et lite kontorhjørne – der jeg kan jobbe, surfe eller blogge når barna leker på rommet ved siden. Jeg er optimist, men realist og skjønner at det blir mest vasking og bretting av klær når jeg er der nede.

Til høsten starter min kjære Felix på skolen og da kan i det minste han sitte der i fred og ro med leksene sine. Jeg suger til meg alt av inspirasjon jeg kommer over og håper på å få til en behagelig og intim sone i kontorhjørnet. Et lite rom i et rom. Til helgen skal jeg sette i gang. Male, henge opp noen fine postere, se etter en lampe og en stol. Jaja, jeg er som sagt realist og vet at planene fort kan bli endret ...

... MEN for å si det på en annen måte – jeg ELSKER utfordringer!-m

1 kommentar:

  1. Og jeg er helt sikker på at det blir BRA!
    FLink er du:)

    SvarSlett