mandag 11. mai 2015

BLÅTT GUTTEROM

Det er nok ikke en sjel som tviler på at det er gutter som bor her inne. Ikke det at jenter ikke hadde likt seg her, for all del. Det er bare så innmari guttete på alle måter! Bare ta lekene for eksempel – det er store gravemaskiner, lastebiler, helikopter, alle mulige Turtles-figurer, Beyblade, et velbrukt skateboard. Ninjago-lego, Technic-lego, Chima-lego, Pirates-lego... Altfor mye lego! Og så er det et veldig blått gutterom!



Jeg kjente ei jente en gang som sa at hun bare skulle kjøpe pene leker til gutten sin, treleker, – han skulle ikke få sånne stygge plastleker. HAHA, så festlig det var å høre på... Det er bare å innse at det slaget vil du tape;) Flere som kjenner seg igjen?



Jeg har valgt, i samråd med både Mats og Felix, og male en av veggene diagonalt. Den sterke blåfargen er en av mine favoritter. Jeg bruker den ofte til hverdags! Resten av veggene går i en lys blågrå farge. Vi bestemte oss også for å ha en GUL vegg! Det må jeg vise senere.



Gutterommet skulle bli fargerikt og det skulle være gøy å leke her inne. Barn elsker farger, det gjør de kreative og lykkelige(re). Er jeg inne på noe?


-m

1 kommentar:

  1. Heldige gutter! Veldig fint gutterom og superfresh blåfarge. Du skulle ikke tilfeldigvis ha fargekoden?

    SvarSlett