søndag 26. april 2015

WALK-IN

Dere skal få en liten titt på min (vår) fantastiske walk-in. Det er 100% materialistisk lykke! Ikke glem at jeg er fullstendig klar over det. Senere tenkte jeg å gå nærmere inn på hvordan vi gikk frem. Det er sikkert mange som kjenner igjen PAX-serien fra Ikea, og som ikke kjenner igjen de lave skuffeskapene. Vi måtte gjøre noen endringer pga vinduet. I tillegg ønsket jeg meg en øy.Det er fortsatt litt igjen. Dørene skal beises, kontorhjørnet mitt må få et løft, listverk mangler og den lille gangen står igjen. En ting av gangen – fortere går det ikke. Tror dere at det blir bra?-m

4 kommentarer:

 1. Looking good, heldiggris! :)

  SvarSlett
 2. Ahh, tenk å ha et helt rom til klær <3
  Mvh hu som bor på 59 kvadrat og må opp på loftet for å skifte årstidsgarderobe ;)

  (PS! Du vet jeg unner deg all materialistisk lykke i verden. Dette blir kjempefint!)

  SMASK!

  SvarSlett
 3. Oi, dette blir jo riktig lekkert! Er jo selv bare 21 år, men en vakker dag ønsker jeg meg et walk-in closet. Kanskje med en øy, det var jo skikkelig stilig! Dette blir bra! :-)

  SvarSlett
 4. Wow! Det så imponerende ut!

  SvarSlett