tirsdag 26. mai 2015

BETONGLOOK – TIPS?

MARTHE GJØR TING HUN IKKE KAN!

Betong look er ikke så enkelt som man tror. Det kan jeg skrive under på. Jeg holder på med siste finish nede. Det er toppen på øya og over skuffeskapene som skal få en slags betong look. Jeg forhørte meg med ei venninne, men skjønner at jeg burde ha spurt mye mer detaljert. For det her fikk jeg ikke til! Jeg har kun tatt ett strøk, og jeg brukte en gigasvær, robust malekost. Jeg mistenker at jeg bør dra over malingen med en klut slik at jeg ikke får de stripene etter malekosten. Det er bare å prøve seg frem – kan ikke gi meg nå! Hvis noen har tips – bring it on.Malingen Pure & Original er en maling jeg vet mange er ganske lei av, men jeg er ikke en av de lenger, haha! Det er kult å teste ut når galskapen har lagt seg:P Malingen kjøpte jeg hos Bellas Emne på Strømmen Storsenter. En utrolig søt butikk forresten som fortjener all ros! Jeg tror jeg bare må jobbe videre med denne betong looken!-m

4 kommentarer:

 1. hehe, er litt der jeg og, når galskapen legger seg, da trøkker jeg til:)
  Har ikke prøvd denne malingen, rett og slett fordi jeg er sikker på at jeg ikke hadde fått det til... og jeg er typen som ikke kan fordra å ikke bli fornøyd - da blir jeg litt gal :o

  Spent på å høre om du får det til til slutt, og til å se resultatet:)!

  Lykke til:)

  PS: Bellas Emne er en helt nydelig liten butikk med masse fiiiint:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er spent selv :) Skal snart få se resultatet!

   Slett
 2. Du har sikkert fått beskjed om å male på kryss og tvers, male raskt og konsekvent fra hjørne til hjørne fordi malingen tørker raskt? Jeg malte peisen vår med pure and original og ble veldig fornøyd. Synes selv den har en fin betonglook 😁😚 Du kan ta en titt på Fruvliet på Instagram. Eneste jeg syntes sluttet var at du hadde brukt en stor grov kost. Kanskje den har blitt litt for grov? Slik at strøkene synes godt? Jeg syns å huske jeg brukte en mindre kost fra den grå serien til Jordan, med ganske myk bust.
  Er forresten helt enig i at Bellas Emne har masse flott! Må alltid innom der ☺️

  SvarSlett
  Svar
  1. Heii

   Takk for gode råd! Du har nok rett i den grove kosten. Jeg skal prøve med en svamp i stedet, eller en finere kost. Forhåpentligvis går det bedre!

   Marthe :)

   Slett