søndag 31. mai 2015

HVA ER DIN FAVORITT?

Hva er din favoritt-blomst? Personlig synes jeg at det er umulig å velge kun én favoritt. For alle er så vakre på hver sin egen måte. Fargerike! Jeg har alltid vært glad i peoner og ranunkler, men det er lite som kan toppe de søte blomstene som kommer til meg i små barnehender. Gutta mine vet at jeg elsker å ha blomster hjemme, og de plukker blomster til meg så ofte som de kan. Forglemmegei er NYDELIGE blomster. Og akkurat nå troner forglemmegei listen min – for disse fikk jeg av Mats og Felix!

-m

3 kommentarer:

 1. Finnes ingenting som slår en bukett plukket av barnehender ♡
  Og forglemmegei er jo bare helt nydelige:))

  SvarSlett
 2. Forglemmegei er noe av det vakreste blomstene i denne verden.

  SvarSlett
 3. ja, hvem kan velge?
  norsk naturlig flora - det som vokser naturlig omkring oss synes jeg er nydelig.
  men hagedyrkede eller butikkjøpte - peoner, roser, liljer, gerbera, hortensia, pelargonia - ja. listen fortsetter og fortsetter. blomster er hverdagslykke, spør du meg.

  SvarSlett