søndag 12. april 2015

NYE SKAP PÅ STUA

Jaaa, nye skap på stua! Det svarte skapet tok altfor mye plass, for mye fokus. Jeg er svært opptatt av at møblene vi har skal være praktiske i tillegg til at de er fine å se på. Vi bor i et gammelt hus og gulvet er noe skjevt. Det svarte, høye vitrineskapet hellet ut fra veggen. Jeg klarte ikke å se på det. Derfor var løsningen å finne skap som kunne henges på veggen slik at det skjeve gulvet ikke ble synlig. Enda en fordel med det er at de ikke samler så mye støv om de skulle ha stått på gulvet.Jeg beiset skapene med Lady Pure Nature fra Jotun. Jeg har lagt min elsk på naturtre, og med lys beis fikk jeg akkurat det uttrykket jeg ønsket meg. Stua ble med en gang mykere!Skapene er supre til oppbevaring. Jeg har magasiner, telys, servietter, duker og x antall telysholdere og vaser i de. I tillegg til tegnesaker til barna. Oppbevaring får jeg aldri nok av!

Skapene får du kjøpt på IKEA og heter Ivar. Det finnes mye oppbevaring i samme serie.En ny uke står foran oss, og her er det verken rolig på jobb eller hjemme:) Det er akkurat sånn som jeg liker det! En fin uke til deg og dine:)

-m

16 kommentarer:

 1. Anonym4/12/2015

  Så fint skap, hvor er det kjøpt 🙈?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, tusen takk! Skapene er kjøpt på Ikea og de heter Ivar. :)

   Slett
 2. Så fine de var :)
  Skapplass er et MUST!
  Hvor er de der fra?
  Skulle hatt noen veldig smale nedenfor trappen jeg... :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Jeg tror ikke jeg kan få nok av skapplass. Merket det godt den tiden uten vitrineskapet. Fylte seg opp OVERALT! Skapene er kjøpt på Ikea. Finnes både i 30 og 50 dybde.

   Klem til deg:)

   Slett
 3. Jøss, kan Ivar se så stilig ut? Vi er i ferd med å hive ut vår Ivar-hylle, vi. :-)

  SvarSlett
 4. Elsker stilen din, Marthe! Så genialt skap. Akkurat det vi trenger.. Hmmm! IKEA next!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Karina :) Jeg syns det er helt genialt selv!

   Slett
 5. Anonym4/13/2015

  Det var skikkelig fint! Takk for tips :-) Jeg bare lurer på om du har hengt to skap tett inntil hverandre? Og i så fall, hvordan er overgangen mellom dem oppe, blir det en kant eller noe?
  Også lurer jeg på hvilken dybde du har på de?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.

   Ja, jeg har hengt to skap tett inn till hverandre. Overgangen blir bra, men det er to kanter der de møtes. Ikke noe sjenerende. Jeg har 30 i dybde. De finnes i 50 også.

   Tusen takk. Hyggelig at så mange liker det.

   Marthe

   Slett
 6. Jøss, Ivar altså? De litt kjedelige men dog så funksjonelle hyllene vi har i boden? Jøss sier jeg igjen. Ivar kan tydeligvis også kle seg opp i stilig drakt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehehe, Rita. Ja, de ja;) Bare å hente de fram igjen;)

   Slett
 7. Ingvild4/17/2015

  Så fint det ble! Kunne du vær så snill sjekket om skapene er dype nok for permer? 30 cm er vel utvendig mål.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingvild. Tusen takk:) Det er plass til permer i de ja:)

   Slett
 8. Hei, jeg skal behandle mine IVAR skap og syntes at dine ble kjempefine! :) Du skriver at du har brukt Lady Pure Nature, men hvilken farge har du brukt? Hvitkalket 9036?
  Takk for svar :) Hilsen Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siri.

   Ja, jeg har brukt hvitkalket☺️ lykke til!

   Marthe

   Slett