mandag 20. april 2015

JEG DRØMMER!

Mandag igjen! Ny uke, nye muligheter. Er det ikke det alle sier? Jeg er stort sett alltid klar for en nye uke, men det er lov til å drømme seg tilbake til fine øyeblikk som har skjedd.


I helgene spiser vi stort sett alltid frokost sammen, sent og lenge. Veldig lenge! Vi er en familie som faktisk elsker å sove, hele gjengen. All ære til de foreldrene som har søte små A-mennesker i hus. Jeg nyter mine B-mennesker.


Nybakt brød, altfor mange kaffekopper, Felix og Mats skeier ut med saft(!). Vi spiser det vi har lyst på. Det er godt å ta livet med ro. Ikke stresse sånn. I dag tenker jeg tilbake på frokosten vi hadde i helgen. Det får meg i godt humør! Mats og Felix hjalp til med å dekke på og av.  Vi hadde en rolig stund sammen. Til energilagrene ble fylt opp og det bare var en ting å gjøre. Komme seg ut i finværet!


Jeg håper at dere også tar dere tid til å tenke på fine øyeblikk, hvem det nå enn var med! Det fyller lykkekoppen:)


-m

1 kommentar:

  1. Lykkekoppen min er full av herlige minner med barna ♡
    Flest slike hverdagsgleder egentlig, som koselige morninger med frokost:)

    Nå er de så store at man føler at det eneste man gjør er å si hei og hadet, eller rydd opp ditt, plukk opp datt... sjeldent vi har tid til hverandre, så jeg er jammen glad jeg har den lykkekoppen med minner ♡ Tiden går så alt for fort!!

    SvarSlett