fredag 17. april 2015

MIN FAVORITT PÅ STUA – SJEKK HVA!

Vet dere hva jeg liker aller best på stua vår? Da mener jeg av alt som er på stua. Til og med stolene kommer lengre ned på lista. Det er tapetet fra Storeys! Jeg ELSKER det! Jeg husker reaksjonen til mannen da han kun så rullen med et mønster, som kunne få mange flere enn bare han til å få vondt i hodet av. Voldsomt stressende, var tilbakemeldingen.For meg er det energigivende – levende! Hvis du tenker at du skal tapetsere en vegg eller flere vil jeg komme med et par tips. Mønstrete tapet bak TV-en kan bli noe forstyrrende for øynende. Ha en nøytral bakgrunn på noe du skal stirre på. Det andre tipset er å henge et bilde eller en klokke, som jeg har gjort, på veggen. Det vil gjøre mønsteret og tapetet formildende, og du vil få et mye bedre inntrykk enn om veggen hadde vært helt clean.

Det er enkelt å legge tapet. ALLE klarer det! Trenger du råd – bare ta kontakt!Det er fredag! Nyt helgen;)

-m

2 kommentarer:

 1. Det er SÅ lekkert atte:))
  God helg ♡

  SvarSlett
 2. Anonym4/20/2015

  Hei Marthe!

  Så moro. Vi deler innlegget ditt på facebook-siden vår.
  Mvh Storeys

  SvarSlett