onsdag 1. januar 2014

Nyttårsforsett

Jeg har bladd mye i boken til Trine. Det er en ekstremt inspirerende matbok. Et av mine forsetter er å lage spennende mat, mat jeg aldri har laget før. Jeg elsker mye krydder i maten og det ser jeg gjennom oppskriftene at Trine også gjør. Jeg gleder meg til å komme i gang! Invitere gode venner hjem til oss. Drikke og nyte (forhåpentligvis) god mat. Flere som har samme forsett som meg?MARTHE

4 kommentarer:

 1. Godt nytt år, Marthe! :D

  Jeg skal kjøpe meg boka til Trine, har brukt bloggen hennes mye og har ønsket meg boka lenge. Med nytt kjøkken blir det enda mer moro å lage mat, så jeg gleder meg til 2014. :)

  SvarSlett
 2. Det har jeg veldig lyst til og, bli mye flinkere med mat:)
  KOSE oss masse, livet er for kort for grandiosa og taco, hehe:))
  Kanskje jeg skulle tatt meg en titt på boken til Trine jeg og...
  Takk for tips:)

  SvarSlett
 3. Denne boka fikk jeg også til jul, og planen er å bruke den masse i året som kommer! Må bli flinkere på matlaging!! Godt nyttår forresten & takk for det gamle. Selv om jeg har vært relativt fraværende i kommentarfeltet lenge nå, så blir du godt besøkt! Elsker jo bloggen din! Selv har jeg hatt en lengre pause, men er så smått tilbake. Og det føles godt! Ha ei flott uke, Marthe! Klem fra Line

  SvarSlett
 4. JA! Denne boka skal jeg virkelig bruke i det nye året også!
  Godt nyttår forresten :)

  SvarSlett