søndag 5. januar 2014

Vår spisestue / diningroom

Når julepynten pakkes pent vekk så blir det veldig tomt. Jeg syns i grunn at det godt med litt mer luft! Jeg vet at det fortsatt kan komme snø, men jeg har virkelig fått vårfølelsen i kroppen og er klar for friske farger i interiøret. Det er godt at sola har snudd og at dagene blir lysere.  Da julepynten ble tatt vekk snudde jeg spisestuebordet vårt. Det var godt med en enkel forandring. 

Mange lurer på hva slags gulv vi har. Det er Pergo og heter Moderne Grå Eik. Vi valgte laminat pga barna. Jeg skulle mer enn gjerne hatt et skikkelig gulv, men med to gutter tenkte jeg på hva som var mest praktisk for oss denne gangen. Jeg har ikke angret et sekund.
Ha en fin uke!

MARTHE

8 kommentarer:

 1. Laminat er gull med små unger. ;) Vi har laminat i hele huset. Litt gulvkaldt i stua om vinteren, men jeg går med tøfler hele året så jeg merker det ikke. (Og så har vi ullsokker til de som merker det ;) )

  Det er dårlig med snø her også, i kulde- og snøhølet Elverum....! Så nå kan våren bare komme. ;)

  Ha en fin uke, Marthe :)

  SvarSlett
 2. Flott dere har det!! :))

  Ha en fin ny uke,
  Klem fra Jatte

  SvarSlett
 3. Bare elsker spiserommet ditt:) Stolene er på ønskelista mi :) tapeten er så kuuul, er den fra Storeys? Ha en fin ny uke. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 4. Så fint dere har det! :) Definitivt litt vårfølelse på gang, selv om det faktisk snør akkurat nå!
  Julepynten røk ut i går, så jeg gleder meg til å finne fram fargene igjen hos oss også.
  God uke til deg! Klem!

  SvarSlett
 5. Lekkert ;o) Nydelig tapet og nydelig spisegruppe ;o)
  Fin ny uke til deg ;o)
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 6. Lekker spisestue:)
  Vi har nesten samme gulv, digger det:)
  Og med to hunder funker det veldig greit...

  Her er det og vårfølelse og jeg har lyst på litt farger og pasteller, men jeg venter liiiiitt til, vil ha skikkelig vinter først:))

  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 7. du har så stort og flott kjøkken, heldig som har mye skap plass og jeg digger den kule teglsteinveggen din. Vi har lite kjøkken som jeg så absolutt har lyst til å bytte helt ut, får ta tiden til hjelp kanskje om ett år eller to.

  SvarSlett
 8. Anonym1/19/2014

  Hvor er klokken fra? :)

  SvarSlett