onsdag 25. desember 2013

Det perfekte

MARTHE, det ser ut som Ronny sine sure sokker, sier niesa mi da hun så bilde av julestrømpene til guttene mine. Det ER det, sier jeg og bryter ut i latter! Niesa mi ler seg ihjel… Jada, bare le dere også! Hva skulle jeg gjøre når julestrømpene ble glemt? Det hadde vært krise at det ikke hadde hengt noe som helst der! Nå er det heldigvis slik at barn ikke er like kravstore som oss voksne. Strømpene falt i smak og innholdet enda mer. Neste år, kjære barn, DA skal det bli andre sokker. De perfekte! Pssst, tips til å finne fine julestrømper taes i mot med stor takk.
MARTHE

6 kommentarer:

 1. hoho, syns de var skikkelig fine jeg:))
  Har sett at SNE design har noen veldig fine, sånn til en annen gang liksom:)

  Ha fortsatt fine juledager ♥

  SvarSlett
 2. Hi hi, syns det så bra ut der de hang jeg.Godt det var flere en meg, jeg lette og lette, men fant ikke sokkene som jeg hadde lagt på et ( veldig ) lurt sted...Så her brukte vi nisse- luer i år, funka det også)
  Ønsker deg fine romjulsdager!
  Camilla

  SvarSlett
 3. Haha, barn er jo mest opptatt av det som er inni julestrømpene, heldigvis! Ønsker og dine en fortsatt finfin romjul! :) Klemmer

  SvarSlett
 4. hahaha, jammen meg godt at ungene heldigvis bryr seg mest om innholdet i sokkene. Er selv på jakt etter de helt perfekte så når du finner dem, gi meg gjerne beskjed :-) fin romjul til deg og dine :-) klem

  SvarSlett
 5. Hehe, utrolig sjarmerende synes jeg.
  Nydelige bilder som alltid,
  du har det så lekkert.

  Fortsatt fin romjul og godt nytt år til deg!
  - AC

  SvarSlett
 6. Hihi...hærlig!!
  For en problemløser du er! Alt er mulig, digg :)

  Jeg har kjøpt ungene sine hos bloggerne Kaspara og Dill og dall og sånt.
  Retrostil. Norske SNE design har noen helt nøytrale

  SvarSlett