fredag 24. januar 2014

Minste soverommet

I jula byttet vi soverom med eldstegutten. Han hadde verdens minste gutterom, og vi hadde et litt større soverom. Derfor valgte vi å bytte rom med han slik at han fikk noe større rom å boltre seg på. Kidsa er viktigst, sant? Verdens minste soverom som vi har nå er så lite at jeg må si at jeg gleder meg til barna blir så store at de kan ha rom i underetasjen. Her må en god løsning tenkes ut. Jeg elsker fargen på veggene. Fargen heter Samos og er fra Fargerike. Den riktige lampen og en praktisk løsning til 'nattbord' trenger vi. I mens får vi krølle oss sammen i dette deilige lin-sengetøyet fra Lene Bjerre.

It's Friday I'm in love

MARTHE

3 kommentarer:

 1. Lekkert soverom, lyse deilig farger!!! Bildet med sommerfugler var så fint!!! Har du laget det selv, fikk en elsk på det;) Ha en fin lørdag! Stor klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Anbefaler deg sånne trebokser/kvadratiske hyller de har på f.eks. Kremmerhuset til å henge på veggen som nattbord. Vi har også knøttlite soverom og ikke plass til nattbord ved siden av senga - så da har vi hengt opp over oss på vegg og klesskap :)

  SvarSlett
 3. Nydelig farve på veggen, Marthe!
  Skjønner godt at du vil la barna få bedre plass. Man får tilpasse det etter alder og behov. :)

  Ha en strålende tirsdag!
  God klem til deg ♥

  SvarSlett