torsdag 23. januar 2014

Glitter og gull på kjøkkenet

Alt tar sin tid. Nå har jeg snakket om disse flisene som jeg skal ha på kjøkkenet i all evighet, men ikke kommet så langt som å finne flisene engang. Mannen og jeg var egentlig helt enige om hva slags fliser vi skulle ha, helt til venninna mi viste meg noen helt rå fliser i gull. Noen har gullskjær, andre glitrer som gull.
Jeg aner ikke hvor jeg skal få tak i fliser i gull. Er det noen som vet? Jeg syns disse metroflisene fra Fired Earth på bildet over er helt fantastiske. Skrik ut om noen vet om noen som har fliser som ligner de over! Mannen er redd jeg skal bli lei etter et år, men jeg tror det vil løfte kjøkkenet vårt noe helt vilt! Planen er å ha fliser fra benkeplate og opp til taket, og under skapene ved vasken.

MARTHE

4 kommentarer:

 1. Spenstig valg! ;)

  Jeg har egentlig ikke tenkt på at det mangler noe hos deg, men når kjøkkenbildet kom etter flisbildene virket det litt tomt, så tror gullfliser er tingen. ;)

  SvarSlett
 2. Disse vil jeg ha på badet, en vegg :-)
  Rå kule!!

  SvarSlett
 3. OMG! It's gonna be amazing:)
  Go for it!! :)

  SvarSlett
 4. Leter etter det samme, fant du noen fine? :-)

  SvarSlett