søndag 8. september 2013

En ny venn

Jeg liker å få nye venner, og denne gangen er det en stor og høy kokosplante som har fått flytte inn. Korrekt navn er Cocos Nucifera. Det er alltid like morsomt å se ansiktsuttrykket til mannen når jeg har kjøpt planter. Han vet at jeg ikke har så grønne fingre, men han sier jeg skal ha for optimismen og min vilje til å aldri gi opp;)
Tiden vil vise hvor lenge min nye venn får være min venn:) 8 kommentarer:

 1. Fin plante, jeg er svak for spesielle planter, for jeg er kresen når det kommer til grønne planter..;O) Kjempefine bilder. Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 2. Wow for en kul grønn sak, dødstøff :)

  SvarSlett
 3. kul plante, og digger fargen på krakken din :-)

  SvarSlett
 4. Hihi :) LYKKE til Marthe. Vi ses i morgen!

  SvarSlett
 5. Den likte jeg!! Ren og enkel..liker ikke for mye grønt hihi ;o))
  Ønsker deg en fin ny ue ;o)
  -elisabeth

  SvarSlett
 6. Haha, godt å høre at det ikke er jeg som har flere enn ett planteliv på samvittigheten! Nydelig var den i hvert fall og lykke til :)
  L

  SvarSlett