torsdag 5. september 2013

Vi lever for planter!

Naturlig treverk, original murstein, barneleker, verdenskart og store, friske blomster. Mine favoritter!Dette er mitt første bidrag til stylingkonkurransen som Interiør og boligmessen arrangerer. Det blir togtur til Bergen i oktober med fine venninner! Gleder meg! Skal du?


12 kommentarer:

 1. Flott bidrag!!
  Herlige bilder:)
  Jeg har ingen planer om tur desverre, men skulle gjerne vært der altså, tipper det blir braa!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var utrolig synd! Lenge siden jeg har sett deg nå.

   Klem fra meg

   Slett
 2. Vi sees i Bergen ... og på søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh Yes! We do, Linda 😊 Gleder meg!

   Slett
 3. Så fint stylet og flotte bilder :)
  God tur.

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Tina :)

  SvarSlett
 5. Kjempefint :D Jeg elsker Gladioler, spesielt hvite! Og JAAA gleder meg til messen!!!

  SvarSlett
 6. Herlig! Takk for bidraget! Vi gleder oss til å se deg i oktober! :-)

  SvarSlett
 7. Dette var kjempeflott stylet, min store svakhet er murstein...Tenker å ha dette murstein-tapet bak senga mi:O)God helg kjære deg, å lykke til . Jeg håper på å reise på Boligmessa søndagen. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 8. Anonym9/06/2013

  Så nydelig bidrag,vakkert❤ønsker deg ei fin helg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. Lekkert!
  -elisabeth

  SvarSlett
 10. Jeg er helt forelska i murveggen din <3 Nydelige bilder :)

  SvarSlett