tirsdag 25. september 2012

Strikketøy til barna

Min svigermor er så snill og strikker så mye fint til barna mine. Dere skal få se noen sett som er strikket etterhvert. Det er godt med ull nå på høsten. Jeg ser at mange har slengt seg på den o'store høstmoten: Skappel-genseren. Jeg vil også ha, men jeg kan ikke å strikke etter mønster. Kan noen lære meg? Noen som vet om strikkekurs? 


5 kommentarer:

 1. Anonym9/25/2012

  Den genseren er så enkel at jeg vil påstå at alle kan klare det. Du har jo svigermor å spørre ved felling i halsen ellers er det bare å strikke rett frem og tilbake. Lykke til for det er en ordentlig go'genser : ))

  SvarSlett
 2. Jeg kan lære deg såpass, Marthe!! ;)

  SvarSlett
 3. Det er så herlig med strikkede ullplagg for de små ♥
  Ungene mine bodde i slike gensere og bukser under regntøy og dresser:))

  Jeg VIL OG lære og strikke!!
  VIL ha slik Skappel genser:))

  Noen sier den genseren er så enkel at alle kan klare det...!! Æææhhh... noope!
  Jeg kan jo ikke legge opp eller felle masker heller, so da so...:))

  Ha en FAB natt, her er det loppekassen nuh!

  SvarSlett
 4. så nydelig jakke! Det er faktisk sant at Skappelgenseren er så enkel at alle kan strikke den!! Spør svigermoren din om hjelp til å legge opp. Få henne til å vise deg rett og vrangstrikk og hvordan du skal øke og felle. Veldig enkelt alt sammen! Du kan også gå inn på garnstudio.no sine sider og finne videosnutter av hvordan du skal gjøre det. Du finner det nok også på youtube. Lykke til!! Kanskje vi ses på bloggfrokost i Bergen på lørdag?

  SvarSlett
 5. Nydelig jakke. Skappelgenseren klarer alle å strikke, gå på
  Dorthegenseren på facebook og spør om råd når du sit fast.
  Grovt fortalt består jakka av lapper som du syr sammen til slutt.
  Lykke til, dette må du prøve :)

  Ingrid // vaniljehjarte.com

  SvarSlett