fredag 21. september 2012

Kart og bildevegg...

Planen er å ha litt flere bilder på veggene, men det er faktisk veldig vanskelig å finne noe man virkelig liker. Kart er alltid dekorativt. Jeg tenker å ha en bildevegg etterhvert, men da må bildene være på plass først. Enn så lenge får dette bildet, fra Home & Cottage, dele plass med mine Happy Lights (som forøvrig heller ikke er der de skal være) og min Geneva.
5 kommentarer:

 1. Anonym9/21/2012

  Det er alltid ein utfordring det og både finne noko ein liker og så skal ein plassere det fint,håper du finner fine plasser til det:)
  Ei flott helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Tøft med det kartbildet !!!
  her er det kjempefine bilder som vanlig :-)
  Ha en god helg !
  klem

  SvarSlett
 3. Stilig!!
  Ha en flott kveld og ei god helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Stilig!! Er vanskelig med bilder, har midlertidig bilder i rammene over sofaen fortsatt jeg :)

  Wiii, nå er det bare en uke igjen til vi er i Bergen ;) gleeeeder meg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Fiiin fargesammensetning på Happy Lightsene dine! Jeg sikler på de til barnerommet altså... :)

  SvarSlett