onsdag 26. september 2012

Sleeping baby

Jeg tør å påstå at det vakreste som fins er et barn som sover. Er dere enig? Noe så fredfullt! Tiden går altfor fort. Mats har allerede blitt over 6 måneder. Litt vemodig, men helt fantastisk å se utviklingen som skjer for hver dag som går.

 12 dager gammel


 3 måneder

5 måneder

Siste bildet er tatt i dag. God og rund med roser i kinnene

6 1/2 måned

Om to dager skal jeg dra fra den lille familien min for å være med på Interiør og boligmessen i Bergen. Jeg grugleder meg! Det blir første alenetur uten lillehjertet. Jeg og 80 bloggere skal! Skal du?
11 kommentarer:

 1. Åh hellandussen så skjønn. Ja jeg så enig, fredfulle når de sover.

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder ♥ Har sett på babybilder av Hedda i dag - gleeeeeder meg til desember nå ja. ;)

  SvarSlett
 3. Så fin han er. Håper vi kan treffes snart! Kos deg i Bergen :)

  SvarSlett
 4. Ååå, han er så fiiin ♥
  Og de herlige, lange øyevippene dah..:)
  På siste bildet syns jeg han ser ut som han ligner sin mamma på en prikk:))

  KOS deg i Bergen, heldige du... skulle så gjerne vært der jeg og, men denne gangen passet det ikke slik, desverre...:(

  Jeg håper på masse oppdateringer derifra i bloggeland:))

  SvarSlett
 5. Anonym9/26/2012

  Så herlige bilder av ein utrulig skjønne gutt ,jammen vokser dei fort:)
  Så gøy med tur til Bergen,blir nok veldig spennande!
  Klem

  SvarSlett
 6. Herli han er!!!

  Gleeeeeeeder meg masse til weekend sammen i Bergen!!

  SvarSlett
 7. Herlige gutten :-)
  Jeg skal til Bergen og gleder meg SÅ masse :-)
  Det skal bli gøy gøy gøy!!
  Vi ses!

  SvarSlett
 8. Nydelig!!!

  Ha en flott dag:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 9. Helt enig :) Så nydelig han var!

  Den blå jakken i innlegget under her var fiiin...hvor er den fra? :)

  God tur til Bergen! :)

  SvarSlett
 10. Nydelig.. Barn som sover er så utrolig fredfulle.. Vakkert å se..

  SvarSlett
 11. Hei! Første gang jeg er innom bloggen din. Veldig fin og inspirerende! Helt skjønne barnebilder. Ser du tidligere har skrevet om tips til barnerom (3åring) har du noen bilder av hvordan det ble? (hvis det er ferdig:-)Jeg holder nemlig på å gruble meg i hjel på hvordan jeg skal løse et lite rom til 3 åring. Hva trenger de egentlig? tips til oppbevaring av leker som ikke ruver for mye?

  Ha ei fortsatt fin helg:-)

  SvarSlett