mandag 1. oktober 2012

Bergen - Interiør & boligmessen 2012

Ja, selvfølgelig var helgen perfekt! Jeg trodde ikke noe annet heller. Det er blitt knipset og knipset. Mon tro hvor mange tusen bilder alle bloggerne har tatt. Et lite knippe av mine bilder. Grafikken var 100% gjennomført, standene var godt utvalgt, arrangementkomiteen får terningkast 6 og alle de fine bloggjentene var det så festlig(!) å møte. Mange nye fjes og mange koselige gjensyn. Spesiell stor takk til Fru Fly! Heidi, du er så dyktig!For dere som er på Instagram så kan dere søke opp #interiørogboligmessen. Der kan dere se mange bilder fra helgen. 

Jeg vil anbefale alle som blogger til å melde seg på neste bloggtreff. Det ER utrolig inspirerende!


18 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt dere på Instragram ja :) Åååå jeg skulle bare vært der!! Oh well, bedre lykke for meg neste år :) Ha en finfin oktobermandag! Klemmer

  SvarSlett
 2. Kjempekjekke messa, med så masse gode folk og inspirasjon! Kjekt å sjå bileta dine!
  Ha ein gode dag! :-)

  SvarSlett
 3. Takk for en supergøy helg i Bergen! Masse minner og inspirasjon å ta med hjem.
  Det var kjempekoselig å treffe deg igjen, Marthe! Du er en herlig jente!! Etter helgens beste kommentar fra deg til meg: "...det er som å ha med seg mamma på tur - det kjennes så trygt og godt (etterfulgt av mye latter)", ja da må jeg nesten adoptere deg, Marthe. Ha, ha du er bare skjønn!

  Vi sees sikkert snart igjen!
  Klem,
  Anette Willemine
  (reservemamma)

  SvarSlett
 4. Sååå fine bilder! Og tusen takk for gode ord, du er så skjønn! Herlighet så mange flotte folk på en gang i helgen, er nesten helt fortumlet! Vi sees heldigvis igjen om noen uker! God klem

  SvarSlett
 5. Dette var virkelig moro!
  Veldig kjekt å endelig se deg og snakke med deg i virkeligheten!
  Har foresten med bakhodet ditt på et bidle inne hos meg, satser på at det er greit for deg, hihi ;-)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Så mange fine bilder, Marthe! Takk for helgen, koselig å møte deg igjen :)

  SvarSlett
 7. å her-lig-heeeeet!
  Eg skulle verkeleg ønske at eg var i bergen.. og heile helga har eg blitt «spamma» med instagram-bilete frå alle dykk som kosa dykk slik.. men desse bilda dine var VERKELEG lekre!! har innmari lysst neste år altså!! :D

  ha ei fin veke!

  SvarSlett
 8. Det så himmelsk ut'!!!! Håper jeg kan neste år:))))

  SvarSlett
 9. Så fantastisk mye fint :) Jeg var selv på Gaver og Interiør på Lillestrøm. Det er så mye vakkert der ute at man kan bli sprø av å tenke på det :)

  Hilsen Irene

  SvarSlett
 10. Kjempefine bilder ♥ :)

  Klem,
  Vicky

  SvarSlett
 11. LOVELY!!
  MÅ bare klare og få blitt med neste gang ja:))

  SvarSlett
 12. Så flotte bilder,til neste år skal eg være med eg og:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 13. Kjempekoselig å se deg i helgen, håper det ikke blir lenge
  til neste gang : )
  Utrolig fine bilder du har tatt, l i k e r !

  Fin kveld til deg : )
  KLEM

  SvarSlett
 14. Wow, for en helg. Denne kan vi leve lenge på :-) Klem Tove Hertzberg

  SvarSlett
 15. Så kjekt å treffe deg i helgen :-)
  Gleder meg stort til neste messe!!

  Flotte bilder!
  Ha en flott uke :-)
  Klem

  SvarSlett
 16. Ingen tvil om at det var fantastiskt:)
  fin dag til deg!
  klem

  SvarSlett
 17. kjekt å se deg igjen , digger deg! så flotte bilder! kan jeg kanskje låne noen? klem m

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig koselig å se deg igjen også. Og lille, nydelige bebisen. Jeg ville kosemose, men jeg var forkjøla så måtte bare holde meg unna. Lån i vei!
   Digger deg jeg også!

   Slett