søndag 15. mai 2011

På rad og rekke... DIY

Kan vise dere stolene jeg kjøpte på finn. Jeg leter og leter etter de perfekte spisestuestolene, men når bordet ikke er skrudd opp er det vanskelig å se hva som passer. Derfor kjøpte jeg åtte stoler for nesten INGEN penger som vi skal ha til jeg finner de jeg vil ha.

De er overhodet ikke pene å se på, men jeg syns det er helt unødvendig å kjøpe dyre stoler som vi kun skal ha en kort stund.
Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hvilken farge de skal være. Jeg har vært innom svart lenge, men har vel slått i fra meg det. Regner med at det blir grå eller hvite stoler. Maler jeg de hvite er de lette å selge igjen.

Det var ganske slitsomt å få ut alle stiftene, men det hjelper med et glass rødt sammen med jobben;) En pute gjenstår til de skal trekkes om.

Hvilken farge hadde dere valgt?Jeg vil nevne at noen bloggere har tenkt å treffes over et lite glass kvelden før Glansdagen. Det hadde vært utrolig koselig om akkurat DU hadde kommet! Les mer HER. Vil dere spre dette videre må dere mer enn gjerne gjøre det.4 kommentarer:

 1. Gøy med oppussing og DIY.
  Titter innom senere for å se resultatet!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Gøy å pusse opp ting. Jeg holder på med et stolprosjekt selv.. ;))

  God søndag

  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig moro med DIY!

  Skal trekke opp en gammel sofa, jeg :)
  Ikke fått den i hus enda, men skal nok få blogget om den.

  (skal ha den på barnerommet)

  SvarSlett
 4. Så gøy:-) skoene er kuppet hos Anton Sport! Så jeg anbefaler en telefon til de. Klem fra Cecilie!

  SvarSlett