torsdag 12. mai 2011

Stikkontakter

Back on track.. har hatt helt abstinenser i dag pga at blogger har vært helt ute å kjøre... Er det flere som har slitt med å komme inn??

Det er ikke bare artigheter vi holder på med om dagen. I går malte jeg noe så spennende som lokk. Mannen tror vi ikke kan få nok av stikkontakter (som sikkert er riktig), men det får være måte på hvor mange vi trenger.

Derfor har jeg malt mange lokk i samme farge som veggene. Da ligger det klart om vi trenger flere kontakter.

I neste uke kommer elektrikeren (som forøvrig er min snille svigerfar).  Han skal få på plass alt det elektriske i stua og få opp sikringsskapet. Etter det kan vi faktisk flytte opp. Hvor herlig er ikke det???

Jeg har kjøpt stoff på Stoff&Stil til åtte stoler. Stolene kjøpte jeg på finn for noen måneder siden for en slikk og ingenting. Marthe gjør ting hun ikke kan. Dere skal få se bilder etterhvert...

Har dere nok stikkontakter hjemme?
14 kommentarer:

 1. Min samboer er elktriker, så jeg vet alt om at "vi kan ikke ha for lite sånne"... :-)
  Så spennende å flytte opp. Og det ser kjempe ut, glede meg til flere bilder :-)

  SvarSlett
 2. Ja, har slitt med å få publisert kommentarer og legge inn nytt innlegg i formiddag.

  Høres gøy ut å gjøre "ting en ikke kan", ofte så viser det seg å ikke være så vanskelig og en blir så glad da, når en får det til :)

  SvarSlett
 3. Man får aldri nok stikkontakter. Jeg er oppvokst i en elektrikerfamilie. ;)

  Det blir gøy å se resultatet av det du tror du ikke kan, men som jeg tror blir bra likevel! :)

  SvarSlett
 4. Man må ALDRI diskutere en elektrikers forhold til stikkontakter. Pappa er elektriker, og man kan visst ALDRI få nok av de....punktum hehe.

  SvarSlett
 5. Vi skal snart ha møte med elektriker. I husleveransen har vi 130 punkter, men vi må vel kanskje ha flere?...

  SvarSlett
 6. Vi har IKKE nok stikkontakter så jeg sier kjør på! :)

  SvarSlett
 7. Hehe, jeg tror ikke det er lurt å diskutere med en elektriker nei.
  Pia: vi har 15 uttak bare på stua. Det er helt sinnsykt! Ikke glem å ha stikkontakt over vinduene. (julestjerna f.eks...)

  SvarSlett
 8. ...hihi...masse hull iveggen...som en ost..hihi*blunkesmil*

  ..men på den seriøse siden, så er det jo genialt å ha stikk-kontaker nok når man ser behovet dukke opp altså! Og husker de i vinduene deres-det var jo super-smart!

  ..og så lurt å male dem i samme farge som veggen på forhånd-LURT!*smile*

  ...jeg har fire kjøkkenstoler jeg skal trekke om på nytt snart...tenkte kjøpe stoff på stoff og stil jeg også...og trenger ha dem litt robuste, så lurte litt på å kjøpe stoff til vaskbar duk (plastduk-plastbehandlet duk)...greit å kunne vaske dem, sidne de står på kjøkkenet....kan jeg spørre hilken type stoff du kjøpte? Jeg sitter regner litt på pris skjønner du*blunkesmil*

  Ønsker deg en super kveld*smile*
  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hihi..nå gjorde vi det igjen...og la igjen kommentar igjen likt*smile*

  ..jo, lurt å si i fra en ukes tid før*smile*

  SvarSlett
 10. Får aldri nok stikkontaktar☺
  Heldig som har ein elektrikar i familien☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 11. Ikke så spennende å male lokk kanskje, men veldig lurt å male dem i samme farge som veggen! Jeg tror mannen har rett i at man aldri får nok stikkontakter.. ;0) Hos oss ser det ut til at vi har klart å få nok, men det er ikke alle som er plassert akkurat der jeg skulle ønske... Man lærer etter hvert! Gleder meg til å se stolene dine, jeg er sikker på at de blir kjempefine!
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Jeg har ikke meldt meg på Glansdagen nei, men fikk litt lyst nå ;0) Det er litt sånn "kjenner ingen så jeg vet ikke helt" :o) Takk for påminnelsen, jeg skal i hvert fall tenke på det! Ha en super lørdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Nope, skulle absolutt hatt flere stikkontakter altså, hater ledningskaos! Hatt problemer med bloggen de siste dagene vi også, men virker som om det begynner å komme seg nå.
  Apropos glansdagen så står jeg desverre midt i flytting den helga, men håper på at det kommer flere muligheter.
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 13. Fant bloggen via noen andre. Nå har jeg sittet og kost meg med mange fine og inspirerende innlegg. :)
  Å pusse opp eldre hus er både gøy og arbeidskrevende, hvor små ting som disse lokkene er med på å gjøre helheten så flott til slutt.

  Ser at du skal være med på Glansdagen. Det samme skal jeg. Flott initiativ av deg å foreslå og møtes på fredagen. Det er mange som sitter med den samme følelsen om at det kan være "skummelt" å komme alene.

  Ønsker deg en deilig søndag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 14. Får nesten aldri nok stikkontakter syntes jeg:-)
  Så fine stolene blir med nytt trekk og ny farge:) hadde valgt hvite og kansje malt en eller to av stolene i en farge bare for kontrast:-)

  Gleder meg til å se resultatet.
  Klem

  SvarSlett