mandag 16. mai 2011

17. mai? I morgen, sa du?

Er alle klare for 17. mai? Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, det regner ute og jeg vil bare male, hehe....
Ingen 17. mai-følelse her enda, men den kommer vel sigende i kveld;)

Jeg vil ønske alle nye følgere velkommen. Det gleder mitt hjerte!
2 kommentarer:

 1. Ikke helt klar ennå nei. Vi kommer nok til å holde på til langt på natt i dag med dekking av bord, stryking av skjorter og vasking av gulv, akkurat som vi pleier å gjøre. Denne familien er ikke blant dem som er ute i god tid når det gjelder å utføre gjøremål før store begivenheter. :)

  Ha en fin feiring i morgen! :)

  PS. Linker til treffet vårt jeg.

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Skal bli gøy å treffes! Et lite glass hadde vært toppers! Har ikke bestilt flybilett enda, men om jeg kommer meg tidsnok, så er jeg med, såklart!
  Hvor er det?

  Klem klem!
  Chatrine

  SvarSlett