torsdag 31. mars 2011

Kähler - Omaggio

Jeg merker meg at det er mer og mer gult i interiøret til folk, og det er nok enda mer nå som påsken er rett rundt hjørnet. Jeg gir meg ikke, og jeg har lagt min elsk på denne råkule gule Kähler vasen. Omaggio vasen står høyt på ønskelisten. Jeg ser at det er ikke bare jeg som ønsker meg denne blant mine bloggvenninner!
P.S. Hva er det med all denne snøen??
Følg min blogg med bloglovin

8 kommentarer:

 1. Den vasen er så stilig! Det har blitt mer og mer gult her hjemme også. Før var det egentlig helt utenkelig for meg å ha noe gult, men nå liker jeg det veldig godt.

  Denne snøen ja, fysj!

  SvarSlett
 2. Den var flott:)

  Ønsker deg en super torsdag:)

  W

  SvarSlett
 3. Stilig vase ja! Det er tøft med litt farger i hjemmet. Gult er ikke helt min farge, men i påska er den jo et midt:)

  Vi reiser til Cuba 12 mai hvis jeg husker riktig. Vi ha booket et bra hotell tror jeg. Har vært å reist steder hvor standaren ikke er som i Norge før, men allikevel absolutt bra nok:) strendene er det viktigste!:)
  Jeg er ikke så rastløs på ferie, så vi kommer nok til å nyte mange late dager på strendene. Ellers valgte vi varadero litt Pga golfmulighetene.. Det liker vi:) så blir det nok en og annen utflukt. Gleder oss masse!
  Noen råd mtp Havanna? Vi tenker jo bare en dagstur..

  SvarSlett
 4. Nydelig vase. Gult er veldig energisk og vi trenger vel det nå etter en laaaang vinter.
  Jeg er veldig fornøyd med Bengalack. Men vanlig oljemaling går også fint. Vanntynnet olje eller vannmaling blir ikke fint på møbler synes jeg. Og er fargen matt så blir den fort skitten. Bengalacken lukter ikke så lenge og tørker rimelig fort.
  Lykke til. Jeg skal følge med :)

  SvarSlett
 5. Ja, der er jeg enig med deg altså! Den vasen er LEKKER! Skjønner godt at den står på ønskelisten din jeg*smile*

  ...og ja, kan du skjønne hva all denne snøen er for? At det skulle snø som bare det her i Oslo i dag...var liksom ikke helt det jeg gikk og håpet på, jeg som er så våryr...Jeg får vel smøre meg med tålmodighet...*blunkesmil*

  Ønsker deg en flot torsdagskveld!

  SvarSlett
 6. Den vasen står på min ønskeliste også!
  Jeg hadde aldri trodd det, men har faktisk tre gule pyntegjenstander fremme! Og liker det faktisk!

  Her er snøen borte vekk og joggeskoene fremme :)

  SvarSlett
 7. Digger denne vasen. Tror jeg skal ha den samme i sort og hvitt, men hadde heller ikke sagt nei til denne i gult. Kan begynne å lure på om jeg hadde sagt nei til noe som helst...ikke fra Kähler iallefall :)

  SvarSlett
 8. Takk for kommentar på knallgulpuffen. Ahhh jeg liker den ikke. Ble ikke rett gulfarge og ikke rett med stoffet. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg skal jo selge den, kanskje noen andre liker den.....
  Og tips om trekking kan jeg gi deg, men da er det best du event sender bilder av møblet og si hva du har tenkt. Mange triks som letter arbeidet. Send meg en mail du så hjelper jeg gjerne.
  Kos deg
  Randi

  SvarSlett