mandag 4. april 2011

God påske...

...ikke helt enda kanskje. Påskeliljene er i hvert fall på plass. Underlig det der at blomster jeg syns var skikkelig bestemor-blomster før er nå hjertelig velkommen inn i mitt hus;) 
(jaaa, jeg vet, tegn på at man er voksen.....)

Jeg ønsker alle som er innom en strålende uke!

Følg min blogg med bloglovin

7 kommentarer:

 1. Nyydelig!! Ønsker deg en herlig uke, snart er det vår!! ;0)

  SvarSlett
 2. Ja...hehe, mange blomster som for meg var "Kåneblomster" før, som jeg nå gjerne vil ha i stuen :).
  Klem

  SvarSlett
 3. Påskeliljer er flotters :)

  Og no e det jo vårfølelse i Trøndelag :) Ha ei super uke :)

  SvarSlett
 4. Nydelig med påskeliljer :-)
  Håper du får en flott uke

  SvarSlett
 5. Jeg synes det er kjempeflott at du blogger litt påskestemning jeg!! Den er hjertelig velkommen! Endelig litt vår i luften i Trondheim nå også.. Kjempefin blogg du har! Spent på å følge oppussingen videre, så spennende:)
  Ha en fin uke du også!

  SvarSlett
 6. Fine fine bilder & jeg er Veldig enig. jeg kunne ikke like disse " Bestemorblomstene" selv for noen år siden. men nå må de mer enn gjerne komme inn til oss. Ha en topp dag, og kose deg masse!! Klem L

  SvarSlett
 7. Deilig å bli voksen, tenk på alt vi kan nyte uten blygsel...:-)
  klem♥

  SvarSlett