søndag 27. mars 2011

Kjøkken - den nakne sannhet!

Bomba kjøkken? Jada, og ekstremt støvete!
  Ville bare vise dere at vi er langt fra ferdig. (Hvis noe lurte?)


Det ligger et tykt støvlag etter all sparklinga og pussinga, som vi holder på med lengre inne.. Gruer meg til å vaske ned alt. Kan tenke meg at det vil ta sin tid. Selv om det vil jo være en gledens dag. For det betyr at vi om ikke lenge kan flytte inn i denne etasjen.

Jeg har troa på at det blir bra til slutt! :)

Følg min blogg med bloglovin

15 kommentarer:

 1. Jeg er god på å se bort ifra støv og rot og tror kjøkkenet kommer til å bli helt nydelig:)

  SvarSlett
 2. Det blir nok superbra til slutt ja !!
  God natt til deg :)

  SvarSlett
 3. Ser ut til å bli et kjempekoselig kjøkken med potensiale for masse god kvalitetstid :)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Ååå så fint det blir!!! Jeg er skikkelig misunnelig på mursteinsveggen din altså ;0) Det er ikke så moro med støvtørking og nedvasking nei, men som du sier - det betyr jo at dere snart bor der, hurra! Ha en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Utrolig flott kjøkken - Med eller uten støv! ;-)
  Ha en fin mandag

  SvarSlett
 6. Dette blir nok VELDIG bra! :) Gleder meg til å se det heeeelt ferdig. ;)

  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 7. Det blir bra til slutt ja:) Vi støvsuger opp støv gjevnlig, så blir det ikke så altfor mye til slutt. Mannen her i huset har visst hørt at det skal hjelpe på å minske støv i huset senere.. ?!!? Høres rart ut synes nå jeg, men..

  Cuba ja, vi reiser i mai. To uker til Varadero. Vi tenker å ta noen utflukter, ihvertfall en inn til havanna. Var det sånn at du hadde vært der? Tips?:)

  SvarSlett
 8. Det blir et flott kjøkken i allefall:)

  W

  SvarSlett
 9. Åhhh det ser jo kjempefint ut!!! Og det FØR det er stæsja! Det tegner bra:) Grattis!!!
  Klem, Hege

  SvarSlett
 10. Kjøkkenet ser ut til å bli nydelig når det blir ferdig. Husker når vi fikset litt på kjøkkenet i det forrige huset vårt og alt støvet som fulgte, misunner deg ikke den vaskejobben :) men du får få med noen venninner og gjøre litt gjøy ut av det og vips så er jobben gjort :)
  Takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Ååå:) Det ser kjempefint ut! Blir gøy å se det ferdig:D

  SvarSlett
 12. Tusen takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg! det setter jeg pris på <3 Bloggen din er kjempefin, så om det er greit legger jeg meg til som følger, og legger deg til i blogglista mi :)

  Stor klem

  SvarSlett
 13. Anonym3/30/2011

  Hei Marthe! Det ser ut som om dette blir knallfint! Gleder meg til å komme å se! Klem Marthe L

  SvarSlett
 14. Du tror jeg fikk frem meningen min ja? ;P Jeg var varm i fjeset da jeg var ferdig med å skrive, så ivrig var jeg. *ler høyt*

  Ha en herlig dag!! :D

  SvarSlett
 15. ohhh det blir lekkert! elsker mursteinsveggen! stilig

  God helg

  Klem

  SvarSlett