torsdag 18. november 2010

Gutterom

Min lille pode kan nok ikke skryte på seg et kult og fint gutterom, stakkar. Nå er det kun et soverom som har fått et par hyller og et par bilder på veggene.... Trist, men sant!


Planen er å ta 2. etasje når 1. etasje er ferdig!

Pappa'n sine første sko som skal få seg litt spraymaling etterhvert! Koselig å ha!

 
Bruker deres barn rommene mye?

3 kommentarer:

 1. Hei Marthe!! Min mellomste, William, på snart 2 har heller ikke ordentlig rom enda. Dvs..han hadde et fint rom, men så bytta han og storebror, og nå har vi ikke fått fikset opp på det rommet han har enda,...men holder på. Venter på ei seng som aldri kommer, og blir liksom ikke ferdig før den er plassert. Men du...de bildene som er på veggen på den collagen din...en bil hvertfall, og en hund?...hvor er de fra? de var søte!! Og den hylla...akkurat sånn jeg jakter på. Vet du hvor jeg kan få tak i en sånn?? kos deg i kveld!! Her skal kalendergaver pakkes inn. Klem Line

  SvarSlett
 2. Her vi bor nå så har vi ett rom for lite... Simen & Sebastian deler rom, Sofie har senga si på det som egentlig er rommet til Sebastian. Ikke koselige rom i grunnen, men det er jo bare for en periode. Guttene trives som samboere, men skulle nok innimellom ønske de hadde hvert sitt rom:-)

  God torsdagskveld. Klem

  SvarSlett
 3. Hei..

  Så fine de skoene ble. Jeg hadde mine første også, men de har kommet bort under en flytting en gang. Veldig trist for det er sånne fine minner :)

  Ha en flott dag.

  Klem fra Kari

  SvarSlett