torsdag 18. november 2010

Blogganbefaling

Det er mange kule, vakre, morsomme, triste, fine, underholdende, teite, rare, spennende og inspirerende blogger der ute i det vi kaller BLOGGLANDIA. (jeg blir ikke helt fortrolig med det ordet altså) Det er et stort univers hvor vi kan hoppe til de de planetene vi måtte ønske.

Jeg vil anbefale dere en blogg som er alle de beskrivende ordene over. Anne omtaler seg selv som livsnytende, meningsfull og frittalende trønderfår. Jaaa, hun er FRITTALENDE! (dette er ikke for sarte sjeler) Hun har en egen spalteplass i Opdalingen og dette deler hun med oss andre. Det er ikke alle som leser Opdalingen her kanskje? Eller har tilgang på Opdalingen? HER ligger alle spaltene. Anne får skrevet ned tankene sine og hun deler de med oss andre! Takk for det!Bloggen heter Fru Perez Personlig

God lesning!2 kommentarer:

  1. Nååhhhhh, søøøta, nå vet jo snart "alle" at jeg er ei gråtekone også, jeg får jo tårer i øynene av sånne fine ord!! ;)

    TUSEN TAKK! :)

    *smask!*

    SvarSlett
  2. En av mine favorittblogger! Denne må jeg ha god tid til å lese...

    SvarSlett