fredag 12. mars 2010

Trenger hjelp til å endre layout!

Jeg vil endre layout. Med et bilde bak og en fin skrift. Er det noen som kan hjelpe meg???


4 kommentarer:

 1. Heisann!
  Jeg vet ikke så mye mer enn at du går på "utforming" , så "sideelementer", deretter trykker du rediger på overskriften. Så kan du laste opp bilde fra dataen din der.. velg "bak tittel og beskrivelse" hvis du vi ha teksten oppå bildet.

  Regner med du har funnet ut av dette selv, men.. hehe:)
  Og det finnes sikkert noen mer fancy måte å gjøre det på,.. sikkert en hel del html koder å sånt, som jeg ikke er så veldig inne i.

  Håper noen andre kan hjelpe deg bedre:)

  Ha en flott helg da!

  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Hei! Her http://www.scrapblog.com/ kan du lage din egne header på en litt enkel måte hvis du ikke har photoshop!
  Når du er ferdig kan du laste den ned til pc og bruke den på bloggen.
  Si ifra om du trenger hjelp :-)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Tusen takk for kommentar inne hos meg. Hvordan gjorde du det med amming når han lå på eget rom ? Hadde du ammestol der inne ?

  Har blitt en dårlig uvane nå at hun sover i sengen sammen med meg. Og det er noe jeg ønsker å snu på, heldigvis kommer pappaen hjem fra nordsjøen på onsdag og vi kan sammen ha litt overskudd til ha kvelder med mye gråt og på nattestid. Jeg har ikke hatt mye overskudd for det disse 14 dagene alene hjemme der hun er konstant urolig fra kl 16 og må bæres for å ikke gråte...

  Sannelig ikke enkelt dette, krysser fingrene for at hun kan finne ut at smokken er veldig god! ;-)

  God søndag!
  Klem

  SvarSlett
 4. Jøss, denne hadde jeg ikke sett, Marthe. Artig Artig! Eeeenywejs.. kjøp deg domene fra one.com. Koster 100,- i engangssum. Deretter 120,- i året. Det tror jeg du klarer, selv med alle penga putta i villa. OM du gjør kjøper et domene, f.eks. www.fruenfratrondheimsomheiverviltogbrutaltpålyn.com så kan du ta med gubben og en flaske vin opp hit i Brekkelia en dag. Så skal jeg ha siden oppe på nullkommaniks. PLUSS crashkurs i hvordan endre utseendet til akkurat som du vil ha det. Petter.

  SvarSlett