torsdag 11. mars 2010

Opera, ja opera!

I går var vi hos Huseby og fikk tegnet kjøkken. Faktisk veldig usikker på om vi kommer til å velge de. Jeg syns et kjøkken til 200' skal være råååååålekkert og det syns jeg ikke at det ble. 3 timer brukte han... Det blir nok et par runder til hos flere leverandører.

Denne vasken har jeg lyst på. Han kjøkkenduden mente at porselensvaskene ikke kom til å være populære så mye lengre, men jeg syns det er ekstremt pent. Noen som kan si noe om det?

Senere på kvelden kom min gode venninne for å sitte barnevakt for Felix så kjæresten og jeg kunne gå i Operaen. Tannhäuser av Wagner. Det varte i fem timer og som nybegynnere ble dette litt i tyngste laget for oss, men for all del. Det var en kjempeflott opplevelse! Vakkert! Det er virkelig et nordisk preg over bygget. Veldig romantisk for oss også.

Da er det snaaart helg og vi skal fortsette vår kjøkkenferd. Hvor den ender er spennende å se:)


2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig! Når man skal betale sååå mye for et kjøkken skal det være drømme-kjøkkenet, og som du sier råålekkert!:)
    Hvis ikke kan man like så godt velge et kjøkken fra Ikea. De har fine modeller de også, som er til halve prisen.
    Jeg har ikke så mye peil på vasker, men porselen er jo drittfint!:)

    SvarSlett
  2. Marthe! Min venninne har nettopp pusset opp kjøkkenet i leiligheten sin, og hun sier følgende om porselensvask: PASS på at den heller mot sluket! For det er ikke pent når matrestene flyter rundt i vasken! Hun kjøpte den store til IKEA, og synes den er vel stor på lite kjøkken, og skulle helst hatt i flere deler, som du har på bildet her. Måtte bare si det mens jeg husket det :)

    SvarSlett