søndag 14. mars 2010

Mimre mimre mimre

13. juni ble jeg gift med mannen i mitt liv. Vi planlegger bryllupsfest nå som vi skal ha 17. april. Jeg mimrer litt tilbake på dagen vår. Ååå, så romantisk!


Her er jeg ferdig sminka, poden har fått mat og jeg gjør klart hans neste måltid så jeg kan roe nervene med litt champis. Den champisen var mer enn nødvendig! Felix på snart 4 måneder følger nøye med i bakgrunnen:)
Her har vi sagt ja og vi er endelig blitt herr og fru.Et lite stopp hjemme før vi skulle videre for fotografering og middag. Min kjære venninne var barnevakt for Felix.


Ringene er håndlaget av gullsmeden vår lokalt.
Her er jeg på vei hjem, med brystpumpe og buketten i hånda. Sånn er livet som spedbarnsmamma;)


Denne kvelden var det kun forlovere med følge som var sammen med oss, men 17. april kommer det 60 gjester som skal feire dagen med oss. Jeg gleder meg!!!!

3 kommentarer:

 1. Så koselig å se bilder!
  Ja, sånn er livet som spedbarnsmamma ;-)

  Vi skal gifte oss høsten 2010, og det blir nok bare forlovere på selve vielsen, og heller en heidundranes bryllupsfest!!
  Ble dere viet i kriken eller borgelig?

  SvarSlett
 2. Vi snakker om å gifte oss borgelig. Det føles riktig for oss, og heller ha en kjempe bryllupsfest som det virker som dere skal ha? Med sang, dans og morro!
  En fin bryllupsreise ønsker vi også. Uten barn, en liten uke :-)

  Jeg bor i Drøbak, ikke langt fra Oslo så en vielse i Oslo tinghus kan være tingen. Hvordan foregikk seremonien?

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av deg på bryllupsdagen deres!:) Kan tenke meg du gleder deg til festen! Det blir sikkert kjempe morro!
  Jeg sitter nå selv å prøver å bestemme meg for de hersens dukene til våres bryllup,.. vi skal ha runde bord. Ikke lett å finne bra duker. Hehe..

  SvarSlett