søndag 7. mars 2010

Mer enn uthvilt!

Foto: Marthe


Vel hjemme etter en fantastisk herlig tur på fjellet!!! Fyr i peisen, vin på kvelden, skyfri himmel, Felix i pulken og ski på beina. Over og under ser dere bilder av knallværet vi hadde tatt fra hytta. Jeg hadde jo meldt sol, tross alt;) Kan ikke klage! Felix sov til ni(!) både lørdag og søndag. Snakk om luksus for mor og far!


Foto: Marthe


I morgen skal jeg kose meg med alle blogginnleggene jeg ikke har fått lest enda. Gleder meg!

Sov godt!



2 kommentarer:

 1. Hørtes utrolig deilig ut!:) Vi har vær heldige med været her på sørlandet også.. snøen smelter mer og mer:) Love it!

  SvarSlett
 2. Hei:-) takk for koselige kommentar:-) så nydelige bilder du viser! Herlig vær!
  Det båndet er kjøpt på kremmerhuset:-)
  ha en flott uke
  klem Janne Merethe

  SvarSlett