søndag 14. mars 2010

Kjøkkenplanleggeren

Jeg har lekt meg på Ikea sin home planner. Det blir nok litt endringer etterhvert, men cirka slik vil jeg ha det. Da får vi god plass til et kjøkkenbord, en søt liten slagbeng og et par stoler. Det blir mest sannsynlig et Ikeakjøkken der vi kjøper vask, blandebatteri, knotter og alt av hvitevarer andre steder. Vi har fått gode tilbud på Miele sine hvitevarer. Knallfine!!! Jeg har allerede bestemt meg for et HansGrohe-blandebatteri.


Vi skal ha både kjøl og frys på kjøkkenet. Elsker fryseskapet til Miele! Vi har valgt å droppe innebygd kaffemaskin ene og alene pga de som har det sier at da blir den ikke brukt. Vi får kjøpe oss en Nespressomaskin med melkesteamer.
Gleder meg vilt til å ta over huset og sette igang oppussingen!!!! Det sier jeg nå (før vi har begynt). Spør meg igjen om tre måneder om jeg er like glad i oppussing da.... ;)Denne Nespressomaskinen (i hvit) skal på kjøkkenbenken vår:)

Jeg ønsker alle en fin kommende uke. Ny uke, mange spennende muligheter!


1 kommentar:

  1. Hei Marthe! Flott blogg med fine bilder! Jeg er ny leser som bare ville si at jeg har vært innom :)
    Kjøkkenet ser flott ut! Har selv lurt på mieles innebygde kaffemaskin, men har ikke hørt om noen som har den. nyttig å høre at man ikke bruker den!

    SvarSlett